12168083_10153614519571886_167598683_n (1)

Indlægget er sponsoreret af Deichmann.

For en god uges tid siden blev jeg og to andre bloggere knipset i et studie på Nørrebro i forbindelse med Deichmanns årlige Style Challenge. Som jeg beskrev i indlægget her, var jeg noget betuttet ved situationen, da jeg erfarede, at jeg som den eneste ikke var “rigtig” modeblogger, og at jeg i øvrigt også adskilte mig ved at være 16 år ældre end de andre. Og at der desuden var grøntsager til frokost. Og Cola Zero.

Men jeg havde en vanvittigt skæg dag, og mine konkurrenter, Freja og Josephine, var vildt søde og hamrende professionelle. Vi skulle alle have taget tre billeder hver, og i sagens natur skulle vi selv stå for styling. Altså tøjet. Vivi Pilgaard stod for makeuppen (thank God!).

Jeg havde tre par sko. Et par flade støvler med kort skaft i glat læder, et par støvletter med en lille hæl og til sidst et par festlige, “benzinfarvede” stiletter med høj hæl. De kan alle ses på billedet herover eller på Instagram under hashtagget #deichmannstylechallenge, hvor der også er flere billeder. Jeg har ikke fået det samme sko til udvalg af sko som de andre bloggere, så vores udgangspunkt er ikke helt det samme, men jeg synes sgu, det lykkes meget godt for mig alligevel!

Jeg valgte at inddele mine looks i forskellige situationer, jeg kunne se (og har set) mig selv i.
– De flade sko brugte jeg til et hverdags-outfit, jeg har haft på tusind gange, og som jeg synes er tjekket og afslappet på én gang, hvorfor jeg altid føler mig godt tilpas i det.
– De høje støvletter satte jeg til et lidt mere råt aften-look til en efterårsfredag, hvor man gerne vil ud og drikke sjusser, men ikke nødvendigvis er på udkig efter hverken en scoring eller en lungebetændelse.
– … Oooog det sidste look, som jeg stylede omkring stiletterne, skulle gerne illustrere, at man var åben for begge dele. 😉
Til det look valgte jeg en kjole, som har hængt i mit skab i seks år. Jeg har kun haft den på to gange, men den er fuldstændig guddommelig, og jeg tror aldrig, jeg skiller mig af med den. (Det er den, der sneak’es lidt i collagen ovenfor). Jeg havde den på en gang til en LADY-LOGE-aften, som fortsatte til de meget lyse timer op af formiddagen, og så har jeg haft den på en enkelt gang til en date Jon et par uger efter vores bryllup.

På onsdag går afstemningen imellem de i alt ni looks i gang, og jeg håber simpelthen sådan, at nogle af jer, der læser med, har lyst til at hjælpe mig med at slå ungdommen! 😉
Jeg vinder vist ikke noget – andet end æren – men man er vel konkurrence-menneske!

Hav en dejlig, grå mandag! Husk, atToffifee feder ikke på grå mandage.