mm1

Indlægget er sponsoreret af Deichmann

Afstemningen i ‘Deichmann Style Challenge 2015’ kører stadig, og man skal i øvrigt være nok så hjeeeerteligt velkommen til at kaste en stemme af sig her, hvis man skulle lyste. Der er naturligvis ganske frit valg om, hvem man stemmer på, men et kryds ved Lange-mor vil blive allermest værdsat her på matriklen. 😉

Den dag, billederne blev taget, løb der en lang mand rundt med et kamera og filmede lidt af hvert. Jeg forstod aldrig rigtigt, hvad det skulle bruges til, men nu er der altså kommet en film ud af det, som jeg synes er ret fin. Den her her! Se den, den der vil!

Hvis man afgiver sin stemmer i Deichmann Style Challenge, har man jo som bekendt muligheden for at vinde en ny sko-garderobe efter eget valg, så det er næsten dumt at lade være, hvis man er bare en kende økonomisk bevidst.
De tre billeder, jeg fik taget, kan ses her i stor størrelse, i øvrigt.

Og så ville jeg blive lykkelig, hvis nogle af jer skulle have mod på at deltage i min lille rundspørge her! 😀