elle-dig-forside

Indlægget er sponsoreret af Zalando.

Siden jeg sagde op på ELLE, er der sket ting og sager i glasbunkeren i vandkanten, skal jeg love for. Et eller andet sted gik jeg vel lidt og ønskede, at sad og græd salte tårer i det krater af ensomhed, jeg havde efterladt på Havneholmen, men da måtte jeg desværre tro om igen. 😉
For det første er der sket sygt meget på webfronten! Alle de tekniske ændringer, jeg gik og drømte om, er nu en realitet, og sitet har aldrig set smukkere ud! Desuden er de nu en hel, stor webredaktion med jeg ved ikke hvor mange medarbejdere, som udelukkende tager sig af ELLE.dk, hvor imod jeg kun var … MIG.
Men jeg elsker det sgu! Jeg nyder at se, hvordan de seje damer knokler, sveder og gør det, de er allerbedst til bedre end nogen andre. Både på print og webfronten!

Noget andet, de har startet op, er nogle årligt tilbagevendende læser-events, som hedder ‘ELLE & Dig’. Til disse events kan man møde en masse af damerne fra redaktionen (de er vildt søde), og man kan få en masse inspiration til alt det, der er værd at inkludere i et kvindeliv. Man kan læse mere om de to ‘ELLE & Dig’-events, som finder sted i København d. 25. oktober og i Århus d. 1. november her på ELLEs hjemmeside, og her kan man også købe sin billet. Selvfølgelig er der særlig fokus på mode og de tendenser, der er interessante netop nu, og det er her, webshoppen Zalando kommer ind i billedet. Zalando har nemlig leveret alt det tøj, moderedaktionen vil vise frem under deres indlæg, og det er jo smart på den måde, at hvis man forelsker sig i noget, ved man, hvor man kan købe det, når man kommer hjem.

Zalando har en konkurrence om billetter til eventet i de to byer,
Man deltager i konkurrencen ved at dele et billede af sit yndlings-Zalando-key piece (altså det stykke tøj eller accessory, som man synes er mest optur) her tit efteråret på sin Instagram eller Twitter-profil. Man skal så samtidig bruge hashtagget #ELLExZalando og enten #København eller #Aarhus alt efter hvilken by, man gerne vil vinde billetter til.
Hvis man ikke er social media-typen, kan man i stedet deltage i konkurrencen ved at sende sit billede på mail til: zalandoevents@zalando.dk og anvende de samme hashtags.
Man kan vælge blandt billederne her, hvor man også kan læse mere om konkurrencen. Men pas på, man kan godt blive lidt shoppe-lun. 😉

Konkurrencen løber frem til kl. 00.01 den 19. oktober 2015.
Held og lykke! 🙂