Indlægget er sponsoreret af QNTS.

Selvom Langemanden og jeg for ganske nylig valgte at oprode hele vores familie og trække den 350 meter til højre, bor vi stadig midt i byen. Vi bor nu lidt tættere på Købmagergade end på selve Strøget, men til gengæld har beværtninger nær vores soveværelsesvinduer lydisolering, og jeg har nu engang altid drømt om at bo på samme gade som et bolchekogeri. Og Zen. 😉

Selvom vi er direkte omringet af tøjbutikker, bliver jeg nu stadig mere glad for at shoppe på nettet. Det skyldes nok mest af alt, at jeg bedst har tid til at købe sager, når Krapylerne sover, og babyalarmen rækker ikke ned til Magasin. Derfor er nettet nice!

Og nettet har nu fået en ny spiller, nemlig websitet QNTS.dk.
QNTS er en flot (synes jeg) hjemmeside med et rigtigt habilt udvalg. Den er nem at finde rundt i og danne sig et overblik, hvilket tit er en mangelvare, når det kommer til den branche, synes jeg. Nogle gange bliver jeg s overvældet af udvalget, som går fra dyre designermærker til billige bomuldsundertrøjer, at jeg helt lader være.
På QNTS er der alt, hvad man behøver til hverdagsgarderoben, og skal man slå lidt til Søren på en fredag eller en lørdag, kan det også ordnes. De sælger ikke Louboutin og Dior, men der er kære favoritter som Wood Wood, Stine Goya og Won Hundred.

 Jeg fik frit valg i hele biksen (dog til et begrænset beløb, fornuftigt nok), og her er de tre ting, jeg valgte:
– En maskinstrikket bluse med korte ærmer og en lille hals fra Wood Wood, som allerede er blevet min favorit. Den lille hals og ærmernes længe er enormt klædeligt, synes jeg, og så er den lun. Den kan købes her. Den ser MEGET gennemsigtig ud på billedet i shoppen, men det synes jeg nu ikke, den er. Jeg har i hvert fald ikke fået klager. 😉
– Et par sorte, højtaljede jeans fra Wood Wood. For dem kan man aldrig have for mange af. Især ikke når man har korte ben og lang overkrop. De kan fås her.
– Et par skeakers fra Onitsuka Tiger. Jeg var lidt i tvivl om dem, inden jeg købte dem, men jeg ELSKER dem! De er steet uden at være sporty, og så er striberne alt for fede! De kan fås her.

Det er naturligvis det kluns, jeg bærer her i indlægget. Opnår trøjen på det nederste billede med skoene – det er en sag af ældre dato fra Wood Wood.

Hvis man vil være med i konkurrencen om at vinde et gavekort til QNTS på 1.000 kr., skal man blot gå ind i shoppen, finde sit yndlings-item og lægge et link med det i en kommentar herunder. Easy as that! 🙂