[nellycollage id=664]

Indlægget er sponsoreret af Nelly.com

OKAY, folkens! Se så her!
Verden er på den anden ende, for selvfølgelig har vi også taget Black Friday til os her i Danmark! Who run the world? GIRLS! Og derfor har vores køn naturligvis besluttet at importere alle de kommercielle, amerikanske mærkedage, som vi kan bruge til noget, her til landet.
Valentine’s Day? Tjek! Hvorfor? For så får vi chokolade, mysser og blomster.
Black Friday? Tjek! Hvorfor? For så kan vi shoppe med rabat lige op til jul!

Nelly.com, som jeg jo leger lidt med i disse dage (ingen kan jo glemme mit glansøjeblik af et modeblogger-indlæg fra i går), er gået totalt bananza i dagens anledning, og udover, at man hele dagen kan få 20% på heeeele baduljen, smider de OGSÅ om sig med tilbud hver eneste time hele fredagen ud. En form for shoppingens kastegaver, kan man kalde det (for de, der er bekendt med julebanko-reglerne).

Jeg har samlet et udpluk af mine favoritter i galleriet øverst – man skal bare klikke på sagerne for at få links. Jeg har udvalgt ting, som jeg selv godt kunne tænke mig denne december. Guld-pailletkjolen er en absolut favorit, da den er lige lidt for meget på Balmain-måden. Og pailetter er totalt ‘go’ i december, det siger alle designerne! Desuden er jeg for vildt in looove med de blonde-besatte fest-støvletter med åben tå! De koster nærmest ingenting, og de ville simpelthen gøre hele forskellen ved et outfit!

Kastegaverne listes herunder!
Fyr den af, d’damer! Der er ganske enkelt ingen grund til at undlade.
TGI (Black) Friday!

11-12: Skater dresses for 149kr HER.
12-13: 30% på alle maxikjoler HER.
13-14: 50% på alt fra Club L HER.
14-15: Festsko for 149kr HER.
15-16: Op til 50% på over 300 jakker HER.
16-17: 60% på alt fra John Zack HER.
17-18: Op til 80% på alt fra NLY Design og NLY Blush HER.
18-19: Køb 2 og betal for 1 på alt strikket HER.
19-20: 60% på alt fra Elise Ryan HER.
20-21: 60% på alle tætsiddende kjoler HER.
21-22: 70% på alt fra River Island HER.
22-23: 50% På alt fra NLY Trend HER.
23-24: Stemt ind af Nellys kunder HER.