Vi er ankommet til hjemstavnen, regnen pisker mod ruden, Krapylerne har brugt dagen på at gentage hinandens ord og gøren, og i skrivende stund er Jon ved at børste to gange bisser, mens jeg slår mave efter en aldeles storslået middag med langtidsbagt gris, kartoffelmos og brun sovs. 

I morgen planlægger vi at ramme Sønderborg gågade tidligt, da Hugos frisure efterhånden mest af alt får han til at ligne Limahl, og min Elke mener, at hendes frisør er typen, der har tid sådan på stående. Derefter skal vi en tur ‘æue æ grænz’, og i morgen aften skal min far og min ægtemand råbe af fjernsynet, mens jeg skal mødes med min bedste gymnasieveninde, som jeg ikke har set i mange, mange år. 

Jeg elsker at være i Sønderborg. Alt er, som det plejer, her sker kun det, vi selv lægger an til, og forplejningen er forbilledlig. Krapylerne kan sagtens kende deres bedsteforældre og bruger ikke længere tid på at varme op til møs, og togturen herned gik faktisk aldeles over forventning (takket være Langemandens Onkel Morfar-gen). 

Jeg vil forlade jer til fordel for en tur i kælderen på jagt efter RitterSport, og så kan jeg jo lige nævne, at jeg er med i et bette interview på ALT for Damerne i dag. Læs det her, den der lyster! 

Møs fra Det Mørke! 🙂