Jeg har været i London en del gange før. Fordi flyvilletterne fra København er så billige, og det tager så kort tid, er byen en yndet destination for presseture, så jeg var her af og til, da jeg arbejdede på ELLE og har også siden været her med blandt andre The Body Shop. 

Men jeg har aldrig boet så nice som denne gang! Altså location-wise, for hotellet har stadig ikke ret meget mere sex-faktor end Ole Thestrup. Vi bor simpelthen midt i det hele, føles det som! Bow Street og Wellington Street, som ligger rundt om hjørnet, er hjemsted for de hyggeligste restauranter og endda Lyceum Theatre, hvor vi i går med spændte hjerter satte os til rette for at se musicalen Lion King! Og ved første scene blev jeg blæst bagover af den fuldstændigt fænomenale scenografi og de vanvittigt kreative kostumer! Ingen over og ingen ved siden af! 


 … Men da overraskelsesmomentet havde lagt sig, var min søster og jeg desværre enige om, at resten var en tam affære. Ingen af de medvirkende sang specielt godt, og lyden var ret lav, så man blev ikke sådan revet med. Desuden virkede det hele som et veldrejet maskineri uden nerve. Jeg blev ikke rørt. Men det var flot og skægt at prøve!

I går spiste vi desuden middag på restaurant Balthazar lige ved siden af teatret, hvor der var lækker mad og ditto tjenere. Vi kunne ikke spise det store og kom til at ligne et par københavnere med madlede, men hemmeligheden var, at al vores appetit var efterladt på Café Royal i Regend Street, hvor vi fik en lidt for sen afternoon tea komplet med hvide boller, buttercream og strawberry jam. Oooog vi plyndrede M&M’s-butikken i tre etager på vej til restauranten. Når man har ferie, bør man starte med desserten! 😉 
 Vi sluttede aftenen med at dele en flaske champagne og lege ‘hvad vil du helst?’ i baren på Sophie’s Steakhouse. Præmissen er, at den ene nævner tre mænd (eksempelvis den mandlige side af castet fra Venner), og så skal den anden fortælle, hvem hun helst vil henholdsvis dræbe, knalde og gifte sig med. Det er en god lille tidsrøver, som i bedste fald kan kaste nogle småfilosofiske samtaler af sig. 

I skrivende stund er det lørdag formiddag, og jeg ligger i badekaret og skriver med en bævrende angst for at tabe min iPhone. Jeg har netop skypet med ungerne, hvilket gav mig sommerfugle i maven ved tanken om at skulle gense dem i morgen. Jeg har så episk stor optur over at være deres mor, og Jon og jeg er fandme gode forældre, har jeg efterhånden oparbejdet selvtillid nok til at sige! Jeg har indrettet hele mit dejlige, lille liv efter, at jeg kan aflevere dem kl. 9 og hente dem senest kl. 15 hver dag, og hver en eneste time om dagen tænker jeg på dem. Måske netop derfor nyder jeg simpelthen den her tur så meget. Et lille break med min søde søster, og fordi vi har TO hele dage væk hjemmefra, føles det virkelig som et rigtigt break og ikke bare en toiletpause. Det kan anbefales. Jeg tror sgu, det er sundt! Hvis man har lyst, selvfølgelig. Og har en mand, som er lige så god til at agere kærlighedskanon som én selv. Og det har vi jo, de fleste af os. Hvis vi da vil indrømme det. 😉
 Møs fra London! Jeg laver kluns-indlæg med links og hele svineriet, når jeg kommer hjem! Mange har spurgt til min nye vest, og jeg er enig – den er knagme laber! 😉