12272614_10153666356931886_1965635665_n

Indlægget er sponsoreret af Organic Basics

Om lige præcis en måned er det jul, og jeg har så stor optur over det, at man skulle tro, den var lavet af en blanding af mælkechokolade og bernaisesovs. I den anledning har jeg hevet en klassiker frem fra gemmerne.
Noget, der viste sig særligt succesfuldt sidste år ved denne tid var nemlig. når jeg i ny og næ tippede om julegaveforslag. Særligt til mænd. For lad os være ærlige: Det er enormt svært at finde på gaver til mænd. Alle over én kam er de noget mindre småtings-interesserede end vi kvinder, så en mascara eller et krøllejern forslår ikke, og det er de færreste af os, der har råd til at kaste om os med nye ski, PlayStation 4 eller store biler.

Sidste år havde jeg et samarbejde med Organic Basics, som gik usædvanligt godt. I var pjattede med det, så derfor gør vi det da igen!
Firmaets præmis er, at de sælger mega-lækkert undertøj og sokker i økologisk bomuld. Til mænd, forstås! Og sågar per abonnement!
Sidste år inden vores samarbejde fik Jon lov at lægge mås til en lille forsøgsperiode, og siden har han været hooked, hvilket jeg er ovenud tilfreds med. De nye underhakkere har simpelthen jaget hans H&M-boxere langt ud af klædeskabet, og vi er begge godt tilfredse! OG dem, han har fra sidste år, holder sgu stadig formen!

Derfor har jeg igen i år haft held til at indgå aftale med Organic Basics om, at de, der skulle have lyst til at lægge lidt lækkert under juletræet til deres mand, kan få 20 % rabat helt frem til juleaften ved at bruge rabatkoden OBxTWINPEAKS.

Man kan enten købe underbukser eller sokker enkeltvis i det antal, man ønsker, eller man kan købe en gaveæske. En gaveæske koster 289 kr., og i sådan én er der to par boxershorts og to par sokker. RET god pris – i særdeleshed når man regner rabatten med. Det smarte er så, at man kan tilmelde sin mand den føromtalte abonnements-ordning! Så ved man, at han altid har lækkert undertøj og ikke falder tilbage i den kedelige gænge. Man kan vælge, om man vil lade ham modetage en ny forsyning hver måned eller hvert kvartal. Og den ordning har i øvrigt ingen binding, man kan bare sige den op, når man vil. Men det er sgu da ret smart! Også ret godt til fædre, da de i min optik er endnu sværere at begave end kærester.

Gaven til manden, der har det hele, og bare trænger til lidt luksus til mås og tæer findes her. Man kan kun bruge rabatkoden én gang på et abonnementskøb, men pakkerne fås også i løssalg her, og der kan man bruge rabatkoden lige så tosset, man vil.