movemberfilm

ALLE DVD’ER ER DESVÆRRE SOLGT!
Støt i stedet indsamlingen med et beløb her eller ved at købe et af de smukke Stine A-armbånd fra a-hjort.dk her.

Nu er der simpelthen mulighed for at købe julegaven til sin far, onkel, kæreste, mand eller selvfølgelig en kvinde i familien – OG samtidig støtte Jons og min Movember-indsamling!

Det første, jeg tænkte på, da jeg vi fandt ud af, at Jon skulle gro et ‘mo’ i år i anledning af Movember, var naturligvis sidst, han sportede sådan et. Og da var han jo heller ikke alene om det. I filmen ‘Sommeren ’92’ er de tre flotte fyre med hver deres moustache, nemlig Mikkel Boe Følsgaard, Esben Smed og min egen Jon Lange.
I samarbejde med SF Film, som står bag filmen, har jeg fået lov at udlodde tredive special-eksemplarer af filmen på DVD! Disse særlige udgaver er de eneste af deres slags!

Der er ti styks med et billede af Jon, ti styks med et af Esben Smed og ti med en brand-alvorlig Mikkel Boe Følsgaard. Forsiden på disse DVD’er hylder mændenes overskæg (og i Jons tilfælde også hans overkropsbehåring …) Og inden, de sendes ud, bliver disse DVD’er naturligvis forsynet med en autograf af de respektive skuespillere, OG man kan få en særlig hilsen skrevet på til sin far, onkel, mand, whatever … 🙂

Hvis man vil købe en af disse film, som kun er lavet i dette meget begrænsede oplag, skal man sende en mail til mmleilange(a)twinpeaks.dk og fortælle mig, hvilken en af de tre forsider (Mikkel, Esben eller Jon), man gerne vil have, og så skriver man, hvordan dedikationen skal lyde (eksempelvis ‘Glædelig jul, Anders! KH, Jon’). OG selvfølgelig hvilken adresse, filmen skal sendes til.
Så sender jeg en mail retur med et link til, hvor pengene kan overføres direkte til Movember. Her skriver man så sit navn, så jeg kan se, at man har doneret, og SÅ og så bliver DVD’en siden sendt direkte hjem til ens postkasse, så den kan ligge klar under juletræet om en måned!

I øvrigt skal det nævnes, at SF Film er gået med til at betale 5.000 kr., som de donerer direkte til Jons og min Movember-indsamling! Oven i de 30 DVD’er, de donerer. OG det er dem, der står for indsamling af autografer og udsending af film.
Dét er satme da go’ mo-karma, må man sige!

En specialfremstillet, one-of-a-kind, dedikeret DVD med autograf og små to timer fænomenal underholdning koster 200 kr., og alle pengene går ubeskåret til Movember!

Skriv NU og bestil én og støt det gode formål! 🙂