12231576_10153648523631886_1037324031_n
Vi har holdt familie-fri i dag. Jon var i Barcelona fra fredag til mandag, og jeg var i Stockholm fra tirsdag til onsdag. Jeg har før stået med en noget usamarbejdsvillig Berta i vuggestuen dagen efter, at jeg ikke har været der til at møsse godnat, og det er hun ikke fan af. Derfor udnyttede vi muligheden for en fridag.
Krapylerne og jeg har væltet rundt i byen og spist leverpostejmadder, crashet legepladser og shoppet julepynt hele formiddagen, mens Jon har samlet Ilva-kommode. Den arbejdsfordeling var jeg ovenud tilfreds med.
Jeg havde i øvrigt for første gang nogensinde ungerne med ind i hele to butikker, som var for små til klapvognen, og de mestrede kunsten at browse uden at smadre noget som helst! Jeg var ganske forbløffet. Det åbner en hel ny verden af muligheder …

I aften skal jeg til middag med to af mine bedste veninder samt fire andre bloggere og deres ditto. Jeg er ret spændt på det, for det er et setup ulig noget, jeg tidligere er blevet præsenteret for. Det er firmaet Scholl, der inviterer, og fordi de producerer noget, de kalder ‘GelActive Insoles’, som er nogle indlæg, man putter ned i skoen, som gør, at man kan gå, hoppe og danse uden ømme fusser, skal vi spise på fire forskellige retter på fire forskellige restauranter – og naturligvis gå fra sted til sted for at teste produktet. Der er lovet underholdning, alkohol og god mad undervejs, så dette kunne meget vel være startskuddet på årets julefrokoster.
Jeg kan ikke helt beslutte mig for, om jeg skal hoppe i flade sko for at kunne holde til al den spankuleren, eller om jeg skal stole på projektet, gå linen ud og møde op i stiletter! Men et er sikkert: Der skal krudt i krydderen og krøller i håret! Man kan følge med i aftenen på min Instagram, hvis man skulle have lyst. 🙂

Langehjemmet skrider mere og mere fremad herhjemme, og jeg glæder mig til at dele nogle billeder af nogle hyggekroge her på bloggen. Alt tager længere tid end planlagt, fordi ungerne hellere vil leges med end vente tålmodigt, mens deres forældre eksempelvis lægger ting på plads og kører lånte flyttekasser ud til Jons søster. Hvilket betyder, at her stadig roder helt vildt.
Men vores store skab i soveværelset er nu done, jeg har bestilt nye puder til både seng og sofa, i dag har vi bestilt planter hos Greenity, og i næste uge kommer der forhåbentlig en snedker og laver en indbygget reol i stuen til al Langemandens faglitteratur og alle mine knaldromaner.
Desuden håber jeg sådan på at kunne forvandle et hjørne af soveværelset til ’spa-hygge-underne-sover-tag-din-Karmameju-kåbe-på-og-læg-en-ansigtsmaske’-område. Jeg tænker soya-duftlys, rolig musik, fodbade og afslapning.
But yes, billeder følger! 🙂

Jeg håber, nogle af jer bidder på og støtter Movember her! Så er den første julegave i hus!