Jeg er i London! Min søster og jeg ankom i går aftes til Luton Lufthavn, og efter at haft alt for travlt med at snakke med hinanden og derfor have brugt tid på at gå de forkerte steder hen og stå i de forkerte køer i en times tid, havnede vi i den rette lufthavnsbus, som skulle køre os til toget.
Her havde vi kollektiv optur over den enormt fancy, britiske accept, folk taler med herovre, mens vi sludrede om, hvor meget vi håbede på, at hotellet ville være nice. Vi har valgt at sprænge vores budget en lille smule for at bo meget centralt.

Vi forestillede os, hvordan vi ville blive modtaget ved ankomst til hotellet af en dame, som ville præsentere os for vores personlige butler. Jeg imiterede denne fiktive karakter med mit allerbedste snob-engelsk og sagde til min søsters store underholdning noget a la “Helleeew and weeelcome! I would love you to meet Antoine, he will be your male hore this weekend. We has a degree in massage tecniques and is also very good at baking”…

Jeg glemte desværre, at englændere ofte forstår engelsk, og foran os stod en ung mand, som knækkede sammen af grin. Det samme gjorde vi, og lidt efter skulle vi af.
… Det samme skulle den unge mand, som vist misforstod min lille historie som, at vi var to singlegæs på udgik efter en ‘good time’, så han var yderst svær at ryste af og spurgte ubønhørligt og med glimt i øjet efter vores hoteladresse. 

Vi ankom til hotellet (ALENE) sent på aftenen, og det levede desværre ikke helt op til vores vilde fantasier, men til gengæld ligger det så centralt, at vi kan spytte hen til den statue, der står på Trafalgar Square OG høre suffløren hviske replikker på Lyceum Theatre, hvor vi i øvrigt leger med tanken om at tage ind og se ‘Løvernes Konge’ i aften!

I nat har vi sovet otte timer og bilder os selv ind, at vi er en kende jetlagged grundet tidsforskellen, og nu vil vi ud og finde noget morgenmad! Jeg har i øvrigt auto-publiceret en anmeldelse af Angelina Jolies nye film, som kommer op i eftermiddag, hvilket føles ret tjekket.

Med ønsket om en dejlig fredag!<3