IMG_7785-0.jpg
IMG_7956.JPG

Jeg postede i går dette indlæg med henvisning til, hvor man kan købe min uldvest, som et par læsere havde forespurgt på. Og det affødte så flere spørgsmål omhandlende min øvrige påklædning på de to billeder. Så her kommer lidt mere info. 🙂
Og jeg skal gøre opmærksom på, at indlægget indeholder affiliate-link.

På det øverste er jeg iklædt en langærmet bodystocking fra Ganni. Den er fra en hedengangen kollektion, og jeg kan ikke finde den på nettet, men der er en lignende her. Stiletterne var dem, jeg engang købte for Hugos skyld, og de kan findes her.
Bukserne er et London-køb fra Topshop og kan findes her. Fordi de er højtaljede og stopper ved anklen, er de perfekte til piger med mås og relativt korte ben. Bare et tip!

På de sidste billeder har flere spurgt til min stribede turtleneck, men skinder bedrager, d’damer. Jeg har faktisk en kortærmet turtleneck på fra Wood Wood, som kan fås her (Jeg ELSKER den trøje, som Jon desværre er kommet til at tørretumble. Hulk!) og en stribet bluse udover fra Magasin, som kan fås her.
De blå sko er fra Nike, og jeg ved sgu ikke, hvor de kan købes. Jeg erhvervede mig dem henover sommeren hos Henny & My, men de er desværre lukket i mellemtiden. Sokkerne har min svigermor strikket.
Læderjakken er fra North Copenhagen af modellen ‘Copenhagen’. Kraven er af lammeuld, og jakken er i det blødeste lammeskind. Den kan fås her.

Det var lidt om det! Med ønsket om en latterligt god torsdag! 🙂