12200820_10153638420556886_1858264804_n

Indlægget er sponsoreret af Max Factor og ELLE Danmark

Hehehe… Jeg har ikke for vane sådan at bruge onomatopoetika her på bloggen, men jeg er ganske enkelt nødt til at starte med ‘hehehe’. Jeg har nemlig lavet endnu en Max Factor makeup-guide, og de kan naturligvis ikke alle være lige vellykkede. Og i denne skal jeg altså lække en flydende eyeliner. Med én hånd, mens jeg holder spejlet med den anden.

Oven i det blev denne video optaget i torsdags klokken 9.15, morgenen efter en nat, hvor både Hugo og Berta vågnede og holdt Jon og mig natligt beskæftiget i halvanden time. OGvi var kommet send i seng aftenen før grundet vores tur i Det Ny Teater.
Så jeg ser træt ud. Mine øjenomgivelser er hævede, og dertil kommer, at det altså ikke er super-let at lægge en liner bare sådan.

Men det gik! Og man kan se, hvilket forskel, makeup giver! In deed!
Jeg har denne gang valgt at lade Henriette, som er så sød at agere dogme-fotograf igen og igen i disse sammenhænge, gå lidt tættere på med linsen, så man virkelig kan se, hvad jeg foretager mig. Det er ikke nødvendigvis altid til mit visuelt bedste, men det er noget, der er blevet efterspurgt i kommentarfeltet på mine tidligere videoer.
I hope, you like! Giv gerne en kommentar, hvis der er tid og lyst dertil. 🙂
Man kan også se, hvordan Mina Ingerslev, som er makeup-boss hos Max Factor, gjorde det, her.