12312558_10153674604761886_1221116085_n
Her er hun så! Christina, som driver den succesfulde altmulig-blog Passionsforfashion er fra i morgen, tirsdag d. 1. december, officielt min nye roomie her på kontoret i Hi House! Billederne er nakket fra hendes Instagram-profil. Hun har været så flink også at skrive noget om vores romance her, i øvrigt.

Jeg mødte Christina for første gang i september, hvor vi som de eneste to bloggere var inviteret til at komme og skrive om et event, der handlede om en ny form for hårbehandling. Vi sad ved siden af hinanden og faldt hurtigt i snak.
Jeg faldt for Christina, fordi hun er rigtigt meget, jeg ikke er, og det spændingsfelt, der opstår, hvis man respekterer hinandens forskelligheder, kan være vildt inspirerende, synes jeg.
Christina er afdæmpet (i forhold til mig) og stilig, hun har i mine øjne et stort talent for æstetik, hun er stærk på modefronten, og så er hun under 30 og ugift. Hun har dog haft den samme kæreste i 10 år, hvilket igen er ret meget min modsætning, da vi efterhånden alle ved, at jeg brugte mine tyvere på helt og aldeles andre ting end at ligge i ske … 😉

Christina og jeg har til gengæld det til fælles, at vi begge to lever af vores blogs. Christina har de forgangne to år arbejdet hjemmefra, men jeg har overtalt hende til at komme herind og hygge, sparre og blogge med mig. Vores blogs skal ikke blandes sammen. Men der er jo en del bag skærmen med forhandlinger med firmaer og den slags, hvor det er rigtigt fedt at have én at snakke tingene igennem med.
Christinas blog handler om mode, skønhed og indretning, og især hendes sans for indretning er jeg totalt misundelig på! Jeg har luret en del på hendes blog, nu hvor vi er ved at shine Langehjemmet op. 🙂
Desuden flytter Trine fra bloggen Trineswardrobe ind i kontoret lige ved siden af vores sammen med en veninde, så det bliver ren blogger-heaven herinde i Kronprinsensgade!

Jeg har lidt en følelse af, at selvom vi har cirka det samme antal læsere hver måned, er dem, der læser min blog slet ikke de samme som dem, der læser Christinas. Og hvis I ikke har noget imod det, kunne jeg godt tænke mig at teste den påstand!
Derfor må I, der læser med denne mandag, meget gerne svare på spørgsmålet herunder. På forhånd tak for jeres tid!
Og hav så i øvrigt en dejlig dag med mild solskin efter Gormen! <3