2

1

Dette indlæg blev udgivet i juli-agtigt, men der er så mange, der siden har spurgt til min fine kalender, så her kommer det igen. Med link til selvsamme. 🙂

Jeg har købt en kalender i New York! En kalender og en fandens masse klistermærker. Og en pommes frites-udgave af de altid anvendelige stickynotes.
Jeg er typen, der kan få uger og måneder til at gå i en boghandel. Ikke på at glo på bøger, forstås, her kommer jeg aldrig længere end til krimihylden. Men jeg er pjattet med klistermærker og dimser og dutter, som man kan bruge til at pynte postforsendelser med. Velsagtens et levn fra dengang man havde pennevenner.
Det har jeg ikke længere (andet end jer, der kommenterer på bloggen engang imellem – og tak for det!), men så bruger jeg dem i stedet til fødselsdagskort, små sedler til veninder eller min mand og så til at pynte min nye kalender med.

Den har guldprikker!!
Kalenderen er fra Kate Spade, og selvom der står 2016 på den, starter den altså i august i år og holder således halvandet år. Hver måned starter med et opslag, hvor man kan se hele sin måned, hvilket er uhyggeligt smart, idet jeg så kan danne mig et overblik over, hvor mange sponsorerede indlæg, jeg siger ja til på en måned, så I ikke får spat af mig. Forhåbentlig. 😉 Jeg har fundet kalenderen online, faktisk! Og så vidt, jeg kan se, sender de også til Danmark. Den kan købes her, og hun har også mange andre fine alternativer. Faktisk har hun enormt mange fine kontorartikler derinde!

Apropos shopping, så var der en del, der i dette indlæg spurgte til yndige Isabellas fine sæt og ikke mindst klædelige øreringe. Hun har skrevet et bette indlæg om netop de ting – og det faktum, at SU kan vanskeliggøre realiseringen af materialistiske drømme, og det kan læses på hendes blog her.