Det har været så dejligt at være lidt væk! I går var jeg i karbad TO gange, og ingen af de to aftner, vi har været her, har vi spist klokken 18. Desuden har vi fået drinks hver aften, og jeg har shoppet meget mere, end jeg har plads til i min kuffert. Og når man har to børn, og ens søster er sej karrierekvinde, er det fedt med noget kvalitetstid. 

Og nu vil jeg bare gerne hjem. Jeg gad godt, at man bare kunne trykke sig på navlen og blive teleporteret til Nørregade med det vuns. I går skypede jeg med hjemlandet, og hvor Hugo synes, det var kosteligt grineren og blev ved med skiftevis at imitere mine bevægelser og kysse skærmen, ville Berta bare helst sidde med ipad’en med mit fjæs i armene og blev morderligt trist, da Jon erklærede, at det var tid til at lægge på. Og så bliver en mør mor sgu ked af ikke at være der til at give en nat-møsser. 

Mine kilder fortæller mig, at hun blev glad igen cirka et minut senere over noget med en appelsin og Netflix, den troløse todler, but still. Jeg har fået dejligt nok og vil hjem og babysnave!

Er der nogen, der ligger inde med London-spørgsmål, så skriv dem herunder! Andre bloggere laver tit tips og så videre fra deres rejser, og det vil jeg også gerne. Det er bare fedest, når jeg ved, hvad I, der læser med, gerne vil vide. 🙂