strand

Atter hjemvendt fra Storbritanien, og jeg er mindst lige så glad for at komme hjem igen, som jeg var for at tage af sted. Så har man da indrettet sig rigtigt.
Min søster og jeg fløj til London torsdag aften, hvor vi ankom til hotellet ganske sent. På den måde vågnede vi veludhvilede op til et julepyntet og Lei-parat London fredag morgen og havde således to hele dage i byen, inden vi søndag efter morgenmaden atter dog mod København.
Det er det længste, jeg nogensinde har været væk fra ungerne, og det gik fint. Det er ikke en sport, jeg har planer om at excellere i, min forandring gør nu godt nu og da.

Min søster og jeg var lidt sent ude med hotelbookningen, og vi troede faktisk, at pengene ville række lidt længere end sandt var, når det kommer til hoteller. Flybilletterne var jo morderligt billige, men det ved de London’ske hotel-ejere selvfølgelig også, hvorfor de bumper prisen et nøk op. Hertil kom, at den forgangne weekend var den første med julepynt i år, og det er noget, de unge vil have, hvorfor mange af hotellerne var fully booked.

Vi endte med at bestille et dobbeltværelse på Strand Palace Hotel, som ligger på gaden The Strand, der fører lige ned til Piccadilly Circus. Går man den anden vej, er der blot hundrede meter til Lyceum Theatre, som viser musicallen ‘The Lion King’, og Bow Street, som bugner af hyggelige restauranter, caféer og god stemning. Her findes også Covent Garden, som var besvimende nice julepyntet med kæmpestore snefnug og misteltene.

Da vi åbnede døren til vores hotelværelse første gang, udbrød jeg et spontant “Ta’r du PIS på mig?!”, og det var ikke på den gode måde … Jeg tror aldrig, jeg har boet i så lille et hotelværelse. Men på badeværelset  var der badekar, og vi manglede jo som sådan ikke noget yderligere. Der var blot på ingen måde kræset for detaljen.
På en skala fra Danny DeVito til Ryan Gosling var hotellet nok en Vince Vaughn i min optik. Men beliggenheden var ren Gosling! Som han ser ud i scenen med Dirty Dancing-løftet i ‘Crazy Stupid Love’.
Vi betalte 6.000 kr. for tre nætter, og vi blev mange gange enige om, at det var pengene værd. Så den anbefaling kan jeg godt give videre med ro i sindet. Bare man ikke forventer spændende udsigt og lækker decor. 🙂