geelmuydenkiese_NBU2039
geelmuydenkiese_NBU1970
geelmuydenkiese_NBU2060
I dag er det en uge siden, jeg var på spadseretur med Scholl, to af mine bedste veninder, tre andre bloggere og deres venner samt en fotograf og en videograf. Og nogle piger fra Scholls PR-bureau. Yes, vi var en hel del.

Meningen med gåturen var at teste Scholls nye indlægssåler, GelActive Soles, og jeg er ret vild med, at de havde været så kreative med setuppet i stedet for blot at sende os sålerne og bede om et sponsoreret indlæg.
geelmuydenkiese_NBU2078
Vi mødtes alle sammen på Madklubben i St. Kongensgade, hvor vi blev budt velkommen og fik udleveret vores såler. De skulle klippes til, så de passede i størrelsen, og så ellers bare stoppes ned i skoene. De passer kun til flade sko – jeg havde taget et par stiletter med for at give dem forsøget, men det gjorde altså skoen for lille. Sålerne lå dog vildt godt i mine flade sko, og Silas Holst, som var en af de andre bloggere (og jo også danser), var meget begejstret for tanken om at bruge dem i sine dansesko.

geelmuydenkiese_NBU2198
Efter en lille amuse-bouche spankulerede vi ned til Tony’s i Nyhavn, hvor forretten ventede. På vej derned blev vi underholdt af en standup-komikker. Han var sød og velmenende, men problemet var, at han troede, vi var nogle superseje, inner city-agtige modebloggere, så han brugte al tiden på at tage pis på jyder og fortælle eksotiske historier om udkants-Danmark. Og de fleste af os kommer faktisk selv fra samme omegn, så det, der skulle have været vittige pointer, var nærmest hverdagsviden for de fleste af os. Men det var en fin afbrydelse på gåturen og fint fundet på!

geelmuydenkiese_NBU2404
Efter lækker forret og vin til de voksne (jeg fik en cola) på Tony’s, gik vi videre mod Grill Royal på Kgs. Nytorv, og på vej herhen blev vi underholdt af et par breakdansere, som kunne lidt af hvert med benene i vejret. På Grill Royal fik vi serveret bøffer med fantastiske fritter, og til dem var der brun sovs. Jeg blev lidt skuffet og spurgte venligt, om man kunne bede om bernaise i stedet? Da tjeneren spurgte, om andre havde samme ønske, rakte alle andre hånden i vejret. Alle som én. Jeg var i sandhed på hjemmebane!

geelmuydenkiese_NBU2480
geelmuydenkiese_NBU2529
Efter hovedretten kom den længste gåtur, som gik over Louises Bro, hvor vi pustede sæbebobler og legede med konfetti, inden vi indfandt os på Restaurant Hanzò, hvor desserten blev serveret.

geelmuydenkiese_NBU2057
I alt gik vi vist sammenlagt 4,3 kilometer, og undervejs på de forskellige restauranter var der lagt små hint ud med, hvor mange skridt, der var til næste ret. Det var så fint og gennemført, og de nye GelActive Soles var superbehagelige. Nu er jeg ikke typen, der sådan som udgangspunkt har brug for såler i mine flade sko, da mine fødder nok er ret normale, og jeg sidder ret meget ned på kontoret. Men hvis jeg stadig arbejdede som tjener eller bartender, eller jeg havde noget bøvl med pusselankerne, ville jeg stensikkert have glæde af sålerne. Scholl har jo et ret godt ry indenfor det med fusser, må man sige, og det ansvar har de altså løftet igen, synes jeg. Ud fra hvad jeg i hvert fald kunne mærke. 🙂

Se også lige den her fine film fra vores aften!

geelmuydenkiese_NBU2559 geelmuydenkiese_NBU2535