Klokken er et par minutter i syv, og jeg har været vågen i flere timer allerede. Det er der som sådan ikke megen nyhedsværdi i, men i dag har jeg været fuldt påklædt siden klokken 5.15. I ansigtet ligner jeg mest af alt et Picasso-maleri, hvilket er en kende uhensigtsmæssigt, da jeg i skrivende stund sidder i flyet på vej mod Stockholm, hvor jeg skal fotograferes for Max Factor. Vi skal tage tre billeder i dag, og det lyder måske ikke af meget, men til hvert foto skal jeg have lagt en helt ny makeup fra bunden + ditto hår, og det hele (inklusive fotoskydningen) skal filmes. Sidste gang var det enormt grineren, og jeg forventer intet mindre denne gang. 

Makeupartisten har arrangeret at skulle flyve hjem igen i aften, men jeg har bedt om at overnatte i Sverige til i morgen. Og det skyldes et indædt ønske om at sove længe i en hotelseng og bruge formiddagen selvsamme sted med computer og morgenmad!

Hvis nogen derude har et tip til, hvor jeg absolut MÅ spise min morgenmad i morgen, så lad mig det endelig vide! Det kan jeg lige nå, inden jeg flyver hjem til Jon og Krapylerne. Mine svinelækre krapyler (i al beskedenhed), som har lært begrebet ‘tur’ og næsten er blevet gode til at vente på deres tur – så længe de ved, den kommer. 

Nu letter vi, så jeg må smutte! Med ønsket om en dejlig formiddag! 🙂