12204600_10153638406266886_1848592753_n 12208098_10153638406306886_1498377215_n

Indlægget er sponsoreret af Schulstad Levebrød.

Det er måske nok ikke de mest fantastiske billeder nogensinde, dem herover. Men de er autentiske og meget ‘in situ’! 🙂
Jon og jeg har jo i fjorten dage spist rugbrødsmadder til aftensmad to gange per uge som en lille udfordring, Schulstad gav os, som beskrevet i dette indlæg. Og det er gået over al forventning!

Vi har været ret gode til at gøre det lidt lækkert (og her er alt naturligvis både smagsbetinget og relativt). For os er en paneret rødspættefilet lige i skabet, og får den følgeskab af en æggemad eller en klemme med ost, så er der ikke meget efterladt at ønske. Jon pynter til den store guldmedalje, så når jeg har spist mine to rundn’ommer, er han først færdig med at style sine fem …

I weekenden havde vi besøg af et vennepar, og her gik vi linen ud og serverede rugbrødsmadder til aftensmad. Vores gæster var lidt overraskede, men absolut tilfredse. Faktisk fik det hele lidt en julefrokost-stemning over sig, og det var dejligt uhøjtideligt at sidde på den måde og række hinanden de forskellige slags pålæg på tværs af bordet. Opvasken var klaret på fem minutter, alle var mætte og glade, og det hele var både nemt og billigt!

Jeg er solgt på idéen, må jeg indrømme! Selvom udfordringen nu er slut, planlægger vi at vedblive med at spise rugbrød til aftensmad i hvert fald en aften om ugen. Da vi samtidig får Årstidernes måltidskasse tre dage om ugen og har søndag som fast hjemmelavet-pizza-dag, er der tilpas afveksling på drengen. Jeg kan anbefale at stige af madlavnings-toget et par gange om ugen og med god samvittighed gøre det nemme. Det behøver ikke være trist eller kedeligt, og hvad der er sparet, kan bruges på stiletter eller biografture. 🙂

Det er i øvrigt ikke første gang, jeg har rost den klassiske rugbrødsmad. Se selv her.