12231574_10153646783751886_166451331_n
Jeg er stadig i Stockholm, og det klæder mig!
I morges tog jeg et meget langt bad under min vandfaldsbruser, mens jeg hørte musik fra en vred Rihanna og en melankolsk Justin (Timberlake. Jeg er for gammel til Bieber).

I går var en ret fin dag. Jeg fik lagt makeup og blev knipset tre gange af Max Factor-teamet, og jeg hang sidst på dagen lidt med skuffen over, at dette er sidste omgang. Jeg er ambassadør i sammenlagt et år, og nu har vi lavet de tre looks, som kommer i ELLE og på min blog henover foråret, så nu er det nok slut for denne gang.

Da jeg kom hjem til mit hotel i aftes ved 18-tiden, var jeg mere smadret end Nørrebrogade efter Distortion. Jeg orkede end ikke at fjerne makeup, jeg smed mig blot på sengen med en portion Netflix og ditto kinamad fra en relativt posh fusions-beværtning i sammenhæng med hotellet. Da jeg havde ligget dér og sundet mig nogle timer, fandt jeg via facebook ud af, at en af mine gamle venner også er i Stockholm. Vi blev hurtigt enige om at mødes til frokost i dag. Han sendte et billede af sin udsigt fra en cocktailbar, som han var på vej hjem fra, og straks var der noget i mit baghoved, der nævnte, at jeg ikke har indtaget alkohol siden engang i sommer og meget belejligt kunne sove længe i egen hotelseng efterfølgende. Desværre var Anders mådeholdende på vej hjem for at arbejde. Freelancere og deres skæve tider.
Derfor gjorde jeg, som enhver blogger ville gøre: Tog en sidste selfie af min fine makeup og lagde an til at gå på badeværelset og lukke ned for natten.
… Men et sidste scroll ned af Instagram blotlagde imidlertid, at jeg havde andre bekendte i byen. Thomas, som jeg ikke har drukket alkohol med siden sommeren 2011, var tjekket ind på et spiseri blot fire minutters gang fra mit hotel. Jeg greb muligheden og mit Dankort, og fire minutter senere sad jeg således i det fineste selskab og sippede Hendricks/tonic. Jeg skulle i øvrigt hilse fra Thomas, som er ganske overvældet over den nærmest Chippendales-agtige modtagelse, han fik på min Instagram. Jeg tror ikke, der er noget andet billede, som ikke forestiller én eller anden afskygning af chokolade, der har fået en ligeså pæn modtagelse. 😉
Især havde jeg god griner af kommentaren om, hvorvidt mit rendez-vous med Thomas skulle betragtes som en form for payback for Jons Emma Stone-kommentar på ChriChri.dk.
Det må jeg hellere for en god ordens skyld dementere. Faktisk var det Jon, der sagde “Afsted med dig! Du trænger til alkohol, skat!”, da han ringede for at sige godnat, netop som mit dilemma mellem seng/sjusser udspillede sig.

I dag skinner solen, og inden min frokost med Anders, vil jeg snuse lidt rundt i de butikker, nærområdet har at byde på. Klokken 15.10 flyver jeg hjem til Jon og Krapylerne, og i aften skal jeg forsøge mig med en hjemmelavet opskrift på Oreo-cupcakes.

Med ønsket om en dejlig onsdag her fra det hinsidans! Tak fordi, I er så grineren. 🙂