Det er MIG!  MIIIIIG!!! Muuuahahahahahaha, jeg fatter ikke en krone! Jeg kender selvfølgelig godt ordsproget ‘Age before beauty’, og det må da siges at være passende her, når en voksen dame på 34 kan vælte sådan et par modeltyper på henholdsvis 19 og 20 somre med 50.000+ følgere på Instagram af pinden!

Der er kun én grund til, at jeg har vundet Deichmanns Style Challenge i år. Én eneste grund! Og det er, at I, der læser med her på bloggen, har stemt på det billede, som ses herover (nu fortryder jeg sgu da helt frisureskiftet)! I er simpelthen de vildeste nogensinde! Jeg kan ikke rigtigt begribe, at I har så meget god karma, som I har lyst til at bruge på mig, men jeg er vanvittigt taknemmelig! Tusind mange tak!
Og præmien er et gavekort til Retour Steak! Så jeg får ikke bare æren – jeg får også bøf! 😀

Her sidder jeg så, helt Palle i sofaen uden så meget som en lille, skaldet Yankie Bar at fejre med. 🙂
Meningen var, at Jon skulle lande fra Barcelona kl. 18, og han havde i går via Skype annonceret, at han ville lave bøf med bernaise til mig, når ungerne var lagt i seng. Men hans flyselskab klokkede i det, så i stedet kommer han først hjem kl. 23, og jeg havde for travlt i Netto til at huske chokolade. Måske det var i aften, man burde prøve et af de der bland-selv-slik-steder med udbringning…

I morgen klokken vanvittigt tidligt skal jeg til Stockholm for at have taget billeder til de næste tre Max Factor/ELLE-ambassadør-ting, og jeg glæder mig. Både til at få skudt krudt i krydderen af Mina Ingerslev, som ved mere om, hvad hun laver, end mange andre, jeg kender, men også til at sove længe onsdag morgen … Jeg krydser fingre for, at der er badekar på hotellet, for så ved jeg knagme godt, hvordan jeg skal tilbringe min tirsdag aften.

Igen! TAK! For satan, da (sorry!) … Jeg er pjattet med jer! <3