IMG_7320.JPG

Indlægget er sponsoreret af Oreos

Så kom dagen, hvor vinderen af Oreo Peanut Butter Flavour-opskrift-konkurrencen (verdens længste sammensatte navneord) skal findes! Og hun er fundet. Og det er Åse. Det er nødt til at være Åse!

Åse har delt en opskrift på en kage, som saftsuseme indeholder både Oreos med peanutbutter, Nutella og stegte skumfiduser! At dele sådan en opskrift i en konkurrence på MIN blog kan man enten kalde fedterøverisk, eller man kan vælge at se det som om, at Åse kendte sit dommerpanel og mødte velforberedt op til duel! 😉

Well played, Åse! Der er 64 ruller Oreos Peanut Butter Flavour på vej med posten til dig! Hvis du ikke bliver fed i juledagene, skal du knasme ikke skyde skylden på mig!

Hvis man vil se min opskrift (eller de 105 andre, der blev indsendt i konkurrencen), kan det gøres her, og hvis man er nysgerrig efter, hvordan mit fjæs gør sig på en kage, kan den viden erfares her.

Her kommer Åses opskrift:

Oreo nutella cheese cake

BUND:

– 2 pakker Oreo peanutbutter kiks.

– 8 spsk smeltet smør. Blend kiksene til fine krummer og bland krummerne godt sammen med den smeltede smør. Kom blandingen i bunden af en tærteform, og pres det godt ned i bunden. Stil bunden på køl til bunden har sat sig. FYLD:

– 400 g neutral smørost.

– 1 kop flormelis.

– 5 kopper Nutella.

– 1 tsk vanilje ekstrakt.

– 1/4 kop fløde 38%. Pisk alle ingredienserne godt sammen, til en luftig og let creme. Kom cremen hen over kiksebunden som har stået på køl og glat fyldet ud, så du har en fin og glat overflade. Sæt den derefter tilbage på køl. TOPPING:

– 150 g mørk chokolade

– 1/2 kop fløde 38% Lun fløden ved svag varme og smelt chokoladen i den lune fløde. TIP: Du kan også vælge at gøre dette i mikroovnen. Når du har en glat chokolade creme, kommes den over kagen og glattes ud, så du har en fin og glat overflade. Sæt kagen tilbage på køl, og lad kagen stå et par timer på køl inden servering, så den rigtig kan nå at sætte sig. Serverings tip: Server med lidt frisk frugt og en god vaniljeis. Pynt med Oreo peanutbutter kiks (selvfølgelig) og gerne smeltet skumfidus fudge. God fornøjelse 😀