mandag

Mandag har et dårligt ry, synes jeg. Når man er mor til to, kan mandag faktisk godt være at betragte som lidt af en fridag. Selvom jeg elsker at hænge ud med mit yngel, så er jeg nu også fan af den gode tid,jeg har til min anden hobby (bloggen), når jeg er på kontoret.

Som en ode til mandagen har jeg valgt at starte den med at dele ti ting, som ganske uden undtagelse altid kan garantere, at min dag starter godt ud. Nogle dage er jeg heldig at få dem alle opfyldt, andre dage blot nogle, men heldigvis har jeg aldrig prøvet, at ingen af de ti ting er sket.

Med ønsket om en vidunderlig mandag! Lyset på himlen er, herfra hvor jeg sidder, fantastisk smukt, om en uge er det officielt næsten jul, og nu vil jeg smutte i Lagkagehuset efter mandagsboller. 🙂

Her er de altså.
10 ting, der kan redde min (man)dag:

1. At Krapylerne sover til noget, der starter med syv på klokradioen (i stedet for fem eller seks).

2. At solen står op bag lyserøde skyer, som kan anes fra vores lejlighed.

3. At nogen smiler og siger ‘Go’morgen!’ på deres vej forbi mig og ungerne ned ad trappen i opgangen.

4. At ankomme til vuggestuen præcis, som de er ved at sætte sig til bordet for at få franskbrød og historier, da ungerne så synes, det er markant skæggere at blive afleveret.

5. At snakke med Jon i telefonen, mens jeg cykler fra vuggestuen til kontoret.

6. At hente rugbrødsboller og appelsinjuice i Lagkagehuset, selvom det er for dyrt. Derfor tillader jeg mig det kun en gang om ugen, og så føles det særligt.

7. At møde ind til en tom indbakke, men med hovedet fuldt af idéer til blogindlæg.

8. At tænde radioen midt i en sang i stedet for i en reklamepause.

9. At falde over et godt minde i min TimeHop app på iPhonen (det er oftest noget med fuldskab og veninder, baby-krapyler eller romance).

10. At åbne min Summerbird-julekalender, som jeg har beholdt på kontoret. Især mandage, hvor der er tre låger at åbne efter weekenden!