12348556_10153685817761886_1071109334_n

Indlægget indeholder affiliate links.

Billedet øverst er valgt, fordi en del har spurgt til min påklædning, efter at jeg i weekenden postede det på Instagram som den selfie-slut, jeg er.
Pailletdimsen er ikke en kjole, men derimod en bluse købt i Topshop i London. Den kan findes her. Jeg har den i str. 8 (36).
I det øre, man kan se, har jeg denne ørering fra Louise Kragh, som kan fås hos a-hjort.dk. I det andet øre har jeg denne, så de passer sammen uden egentlig at gøre det. Jeg elsker perler, men de er efterhånden set ret meget i modebilledet, og derfor kan jeg så godt lide de her perleøreringe, som har kant, men stadig er klassiske og enkle.
Mit iPhone-cover er same OGSÅ fra Topshop. Jeg kan ikke finde det på deres hjemmeside, men der er mange andre fine her.

Men nu til sagen! 🙂
Efter dette indlæg med ti ting, jeg aldrig kunne finde på, var der nogen, der mente, at et indlæg med de ting, jeg altså finder på, var på sin plads. Og det er jeg da egentlig enig i, så her kommer de.

1. At spise en hel bakke Samba-flødeboller inden første reklamepause i en film på TV3.

2. At gøre som om, jeg skal mere end tisse, når jeg går på toilettet, for at få en pause med mine egne tanker derhjemme i weekenden.

3. At spise Bülow chokolade-lakridser i stedet for morgenmad. Det har jeg faktisk lige gjort.

4. At lyve for min mand om, hvad de ting, jeg shopper, koster.

5. At lyve om, hvad jeg lever af, når jeg møder fremmede, jeg alligevel ikke skal se igen, fordi jeg ikke kan overskue at forklare, hvad det vil sige at leve af en blog.

6. At skrive kærestebeskeder til Jon på spejlet med læbestift.

7. At gå ud at spise, i biffen eller tage ud at rejse alene.

8. At synge lidt for mig selv, når jeg går på gaden og tror, jeg er alene, og når nogen så kommer op bag mig pludseligt, begynder jeg at rømme mig kraftigt for at få vedkommende skal tro, jeg bare gik og hostede …

9. At spise nougat direkte fra pakningen med en kniv.

10. At bruge en nål til at pille trevlerne ud af stenen fra en fersken, når jeg har spist frugtkødet. Jeg aner ikke hvorfor, men det giver mig en sær følelse af zen.

Jeps, vi er alle weirdos på hver vores måde. 😉