Jeg har totalt udsalgs-kuller i de her dage!
Jeg ved godt, at der er én eller anden form for udsalg stort set hele tiden, men som den traditionsbundne jydetøs, jeg nu engang er, så holder jeg særligt af det i foråret, det i sensommeren og det efter jul. Særligt det efter jul, for det betyder, at man endelig kan købe en masse til sig selv efter at have brugt en måned på at købe ting til andre. 🙂

Jeg har fundet nogle udsalgshits her – og de indeholder i øvrigt affiliate-links.

ganni_9926_black__v_1_1

Den her yndige sag fra Ganni er nedsat med 25%, og den gad jeg godt adoptere. Den kan findes her. Jeg ville tage enten en bodystocking med stropper på under (hvid, sort eller cremefarvet) eller, hvis man er kæk nok, så den her top – også fra Ganni. Dem har jeg i øvrigt nogle stykker af, de er vildt behagelige.

K0810-114-1

Vildt pæn ærmeløs sweather, som ville gøre sig glimrende med en langærmet t-shirt (eventuelt med høj hals) indenunder. Den er også fra Ganni og er nedsat med 40% her.

day2153319552_darkteal

Denne pæ-hæ-hæææ-ne trøje fra DAY duer jo helt ind i foråret, hvor man kan bruge den som en let jakke på de kølige aftner og eftermiddage (shit, jeg glæder mig til sommer!). Den er nedsat med 30% og kan fås her.

tsjw57887003_black_050

Totalt pæn top til middage og aftner i byen! Eventuelt tilsat sorte skinny jeans og stilletter med bare fusser i. Den er fra DAY og nedsat med 40% lige her.

607402_fr_pp

Jeg har studeret mig til, at plisseret nederdel er the shit næste år (også), så den her læder-fætter fra By Malene Birger må da lige være sagen! Den er sat ned med 40% her.