Color

Indlægget er sponsoreret af Kerasilk.

En sidste konkurrence inden jul er der da plads til! Jeg har jo forskånet jer, der læser med ofte, for en pakkekalender her på siden, hvilket jeg ellers overvejede, men jeg var lidt bange for, at det ville blive for meget af det gode. Til gengæld føler jeg nu lidt, at jeg måske har haft for få julekonkurrencer i løbet af december. Men sådan kan man jo være så svær at stille tilfreds, og så kan jeg jo passende slutte af med et brag!

Jeg har fået lov at udlodde et hårpleje-kit fra Kerasilk! Kerasilk er dem, der gav mig den dér sindssyge hårkur, som holdt i 10 hårvaske, og nu, hvor jeg efterhånden har vasket mit hår alt for mange gange siden, går jeg og pønser på at smutte tilbage og få en ny behandling, da mit hår altså ikke er sygt pjattet med vinterkulden og godt kunne trænge til lidt ekstra lovin’.
I mellemtiden vasker jeg det derhjemme med med Kerasilks grå ‘Reconstruct’-serie, som er god, fordi jeg får farvet mit hår og i særdeleshed fordi jeg i sommer var igennem en lysere periode.
Kerasilk har en serie til det meste. Om man så har “tuslet” håt (som min lillesøster kaldte det som barn), farvet hår, træt hår eller bare helt almindeligt garn. Og vinderen af denne konkurrence må selv vælge, hvilken serie, hun ønsker. Man kan eventuelt lige diskutere det med Anna fra Kerasilk, inden man modtager sin præmie.

For at deltage, skal man skrive en kommentar herunder, hvor man fortæller, hvad man allerbedst kan lide ved sit hår! Jeg starter: Jeg kan godt lide, at mit hår er ret shiny. (Altså ikke på en fedtet måde, forstås.):-)

Glædelig jul! Vinderen findes og offentliggøres d. 22. december lige her på bloggen!

 

Control-1 Reconstruct konkurrence billede-1 Repower Volume