Det er snart nytår, og jeg elsker at gøre små statusser og mindes de ting, der er gået godt. I den ånd kommer her de 12 indlæg, der er blevet læst allermest i det forgangne år. Hvis man skulle have lyst til at være med til at se lidt tilbage på ting. 🙂

Januar
Mit mest læste indlæg i januar sidste år, faldt allerede 2. januar og hed ‘Jeg får lyst til at slå på glasset og råbe ‘SPADE’!‘. Jeg blev pissed på Annette  Heick og røg i blækhuset lidt for snapt. Jeg fortrød senere på dagen (det tror jeg faktisk ikke er sket før. Eller siden) og tog til genmæle på de mange kommentarer, der (retfærdigvis) kom til indlægget her. Stor dramatik allerede i årets spæde timer. 🙂

Februar
Det mest læste indlæg i februar hed ‘Gæt, hvem der nu er blevet klippet‘ og handlede om, at Hugo havde fået “flyttet ørene”, som vi kalder det herovre i Jylland.

Marts
I marts offentliggjorde jeg indlægget ‘En offentlig undskyldning’, som afslørede en stor fejl begået af undertegnede. Jeg skammer mig endnu.

April
I denne måned sluttede jeg sådan rigtigt mit forløb med Lotte Arndal, og det blev selvfølgelig bevist med billeder af mig selv i undertøj i et indlæg, der hedder ‘Før OG efter-billederne: Se MMLeiLange version 2.0‘, hvor jeg viser mullerne frem.

Maj
Så købte vi kolonihaven, der blev døbt ‘Lones Lune’ efter min salig moder! Indlægget hed ‘Se vores splinternye, ældgamle kolonihave‘ og viser cigarkassen, som den så ud, før vi gik bonanza i den. Eller rettere: Før min svigerfar gik bonanza i den. 🙂 Vi mangler stadig meget, men damn, hvor jeg glæder mig til sommeren 2016, når jeg ser de billeder!

Juni
Efter 6 timer i stolen I give you: MM som blondine‘ hed indlægget, som sendte folk i blækhuset for at fortælle mig, at jeg altså ikke var blevet blondine.. Hehe! Jeg elskede i hvert farven og tror, jeg vender tilbage til den igen til sommer, faktisk.

Juli
Indlægget ‘Det hele var løgn, og jeg er ikke engang pissed‘ handlede om Instagramprofilen @kemoland, som viste sig at være fup.

August
I sommerens sidste måned i år udgav jeg et indlæg, som hed ‘Endelig er den her: Twinpeaks-ordbogen‘, hvor man kunne læse, hvor begreber som Twinpeaks, Krapylerne og og Kopierne stammer fra. 🙂

September
Indlægget ‘Nu må jeg bede om mine himmelblå‘ fordi jeg en morgen (til min store overraskelse) slog øjnene op til en maaaaasse vrede kommentarer over et andet indlæg med undringer, som kun var hyggeligt ment.

Oktober
Åh, tænk at det allerede er tre måneder siden, at min smukke mands overarme blev udsmykket på fineste vis med tegninger af ting, der for os minder om ungerne. Dem kan man se i indlægget ‘Se min mayns to nye tatoveringer‘.

November
I november fik jeg klippet en stor del af mit hår af, hvilket jeg viste frem i indlægget ‘Nu med sexy mor-garn‘. Efter en god periode, savnede jeg det lange, og nu, efter at have stalket celebs med pagehår på Instagram, elsker jeg det lidt igen. 🙂

December
Det mest læste indlæg i december måned, er altså det, der hedder ‘Lidt om slatne post-baby-babser og silikone‘, hvor jeg forkynder for verden, hvorfor jeg ikke har i sinde at komme mine guirlande-patter til undsætning. 😉

Det var lidt om 2015!
Hvis jeg skal holde kadancen, skal jeg vist have bestilt et par frisørtider i det nye år. 😉