12395396_10153706722866886_1536428460_n

Indlægget er sponsoreret af Just Eat.

Jeg har på mange måder haft en lidt stresset uge, faktisk. Måske har jeg ikke haft så kattens travlt som mange andre, jeg kender, som både jonglerer karriereliv og børnefamilie, men jeg har stresset over ting, der gerne skulle nås inden jul. Sådan oppe i bøtten. Og så har jeg opdaget, at jeg bliver svimmel, hvis jeg skal noget tre aftner i træk. To aftner er max – derefter skal jeg have en aften i min sofa uden for mange forstyrrende elementer. Der sker ret meget i mit lille liv i form af interaktion med andre mennesker, og jeg elsker det – ikke mindst, med dem, jeg selv har bagt. Men ind imellem har man (jeg) nu alligevel brug ‘Netflix ‘n’ Chill’ for ikke at brænde helt sammen.

Apropos det med aflastning, så har denne uge på mange måder og så været helt genial!
Jeg har nemlig gennemlevet den udfordring, jeg fik af Just Eat, som gik på, at familien og jeg hele ugen igennem skulle spise take away (fra deres firma, natullervis) til aftensmad. Tanken fra firmaets side var at belyse det faktum, at de altså sælger andet end pizza og kan bruges til andet en tømmermænd. Og det ville jeg da hjertens gerne hjælpe dem med. 🙂

12415979_10153706764201886_1904737236_o Vi har spist både nudler, ris, lasagne, fiskefrikadeller, boller i karry, hjemmelavet pasta og en enkelt pizza. Hver dag bestilte jeg maden allerede fra kontoret, inden jeg gik hjem (man kan forudbestille), og kl. 17.30 dukkede så et ungt menneske op med et smil og vores aftensmad – undtagen enkelte gange, hvor vi har valgt at hente selv, forbi vi bor tæt på. Og det har føltes enormt roomservice- og luksus-agtigt og simpelthen så dejligt et break fra de evindeligheder, det kan tage at købe ind og lave aftensmad, når man er krapyl-indehaver.

Hermed nogle tips til de steder på Just Eat, som kan anbefales til aftenmad – også på hverdage. Det koster selvfølgelig lidt ekstra i forhold til at stå i kø i Netto, så jeg vil ikke foreslå at gøre det hver dag, men jeg kommer nok til at føre det ind i Lange-skemaet herhjemme engang imellem. Især fordi man sådan kan forudbestille og således ikke skal tænke på andet end at sætte tallerkner på bordet, efter man har hentet børn.

Pasta Du Nord
Fedt lille pastasted på Hovedbanegården med fornuftige priser og ekstremt høj kvalitet.

Flisen Bar & Burgers
Måske KBHs “best kept secret” på burgermarkedet. Fantastiske burgere og fornuftige priser.

NamNam
En del af Meyers imperiet. Meget højt niveau af asiatisk mad.

Aroii
Bag navnet gemmer sig Kiin Kiins køkken. Ingen nærmere introduktion behøvet.

Meyers Deli
Lækkert og familievenligt menukort.

XO – Burger & Steaks
Årets take away vinder. Desværre bringer de ikke steaks ud – kun burgere.

Ych!
Lille intimt ekstremt populært pizzaria.

Fabio’s Gourmet & Take Away
Måske Kbh’s bedste italienske restaurant (Michelin-restauranter taget ud af ligningen).

The South Indian
Et spændende koncept med et menukort af sydindiske retter.

Halifax
Ret (aner)kendt københavner-joint, når det kommer til burgere.

12398349_10153706764241886_441917059_o
Vi har især været glade for Aroii, som laver asiatisk mad, der smager aldeles fremragende. Vi har valgt at hente selv, fordi der ligger en lige om hjørnet fra Langehjemmet. Maden var brændvarm, da vi fik den, og de er meget præcise i forhold til leveringstid.
Desuden smagte pastaen fra Fabio’s FANTASTISK! Den var lun og lækker, da den blev bragt til os, mens den pizza, vi havde bestilt fra samme sted, desværre var kold. Vi fik den dog hurtigt varmet op i ovnen.
Vi prøvede Meyers Deli en enkelt aften, da jeg tit har spist på deres restaurant på Frederiksberg med stor begejstring til følge. Måske har de bare haft en dårlig dag, men maden var forsinket og var ikke specielt varm, da den ankom. Det skal dog bemærkes, at Krapylerne gik totalt bananas i lasagnen, så den del er i hvert fald en gentagelse værd.
Vi spiste også burgere fra Halifax med stor succes. De blev leveret i en fin papirspose, og ungerne fik børneburgere, som de var glade for (altså – alt er relativt med folk på 22 måneder).

Min anbefaling er hermed videregivet! Take-away på hverdags-niveau styrer! Ikke hver dag, nødvendigvis, men jeg kunne virkelig godt overtales til en fast onsdags-omgang fra eksempelvis Aroii! Vores oplevelser med service, levering og overskuelighed på hjemmesiden har været totalt i top (med undtagelse lige af Meyers Deli, som til deres forsvar skal siges var enormt søde og undskyldende. Og det kan vel ske for selv de bedste).

Et lille tip:
Man kan ikke søge på restauranter på Just Eats hjemmeside, men man kan i stedet skrive navnet på den restaurant, man gerne finde, i søgefeltet på Google efterfulgt af ‘Just Eat’ – så popper den op, hvis den altså er at finde blandt Just Eats restauranter.

Velbekomme! 🙂