Fotografi den 23-12-15 kl. 17.02 #3

WAUW!! Jeg må helt ned på maven i støvet over den pæne modtagelse, mit livs første sludre-i-spejlet-indlæg har fået. Og til de, der beder mig om ikke at overgå fra skrivende blogger til vlogger på fuld tid, kan jeg med al ro mane til besindighed. Jeg synes, det er hyggeligt at lave et par spørgerunder engang imellem på en måde, men jeg er altså (synes jeg selv) bedst til at skrive, og det er det, jeg bedst kan lide.

Julefreden har i øvrigt sænket sig i Langehjemmet. Så meget den nu kan, når man samtidig er hjemsted for to børn på under to år.
Som jeg skrev på Instagram i formiddags, var jeg hjublende optimistisk, da jeg trak vores juletræ ind fra regnen på altanen og lagde an til pynteri i selskab med begge mine førstefødte. Jon var på arbejde, og jeg tænkte, at tiden alene hjemme da naturligvis ville være bedst bedrevet på julemanér. Hugo gik i kriger-mode i samme sekund, som han opdagede, at man kunne hive toppen af de julekugler, jeg for fire år siden købte i Søstrene Grene, og det gjorde han så, mens han smadrede dem imod væggen og spurtede mod den næste, som var de håndgranater, der skulle detoneres ASAP. Jeg var noget nær jule-knust, og i stedet lagde jeg den overlevende pynt tilbage i æskerne og tændte for ‘Mascha & Bjørnen’ på Netflix.
Nu er Jon heldigvis hjemvendt fra YouSee-filmning og skal heller ikke på job før næste år. Jeg sidder i skrivende stund på kontoret, fordi jeg skulle hente min computer, købe julemandskostume i BR og printe et billede af familien til min svigermor, og så tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne skrive et bette indlæg og købe årets mandelgave her. Og som det ses på billedet ovenfor, er julestemningen også til stede hér. 😉

I øvrigt lærte jeg i gårsdagens kommentarfelt til video-indlægget, at jeg har ikke bare én men faktisk FLERE døve læsere, som selvsagt ikke synes, at tale-indlæggene er lige så interessante som de skrevne. I hear you! Eller .. I ved, hvad jeg mener. 😉
Som skrevet ovenfor – de kommer absolut ikke til at tage over! Men jeg kan desværre ikke helt overskue at skulle transkribere alt det fis, jeg kan nå at fyre af på sådan et helt kvarter (jeg taler virkelig hurtigt).
Til gengæld har jeg lavet en lille video-hilsen KUN til jer, for jeg er så glad for, at I også vil læse med! Jeg håber, min udtale er OK, og at jeg ikke læsper eller stammer! Det er min første gang, så bær over med mig! 🙂

RIGTIGT GLÆDELIG JUL! <3
Og tak igen, folkens, fordi I gider holde røven oppe på mig herinde på Internettet. I er awesome!