12348396_10153678745651886_755986190_n
Indlægget er sponsoreret af NEYE som en del af dette samarbejde.

SÅ! Julen er godt og grundigt i gang med at banke døren ind, og vi befinder os alle i et stadie af mild panik. Vi spørger os selv “Har jeg råd til det her?”, “Mon jeg får den persillehakker, jeg så brændende ønsker mig?”, “Er der mon nogen, der vil prøve at snave mig til julefrokosten?” “Ér jeg egentlig lækker i nervøs velour?” og “Hvor mange kilo mon jeg tager på i år?”

Jeg kan desværre ikke diske op med svarende på ovenstående spørgsmål på andres vegne end mine egne, og da lyder de sådan her: ‘Ja’, ‘Nej’, ‘Nej’, ‘NEJ!’ og ‘Cirka 4, hvis vi baserer gættet ud fra præsedens’.

Til gengæld har jeg i min position som ambassadør for NEYE et ganske indgående kendskab til netop denne forretnings vareportefølje, og den viden kommer her i indlægget til anvendelse i det format, at jeg tipper om julegave-idéer fra NEYEs hjemmeside. Der er noget for hende, der er mest til sort, for den farverige, den budgetbevidste og den kvalitetskræsne.

Min favoritter ses herover, og nu skal jeg give en præsentation.

Øverste linje til venstre: En superfin clutch med kæde og leoprintet pels. Rummelig og stadig lille og feminin med et strejf af fræk. Kan findes her.
Øverste linje i midten: Lækkert iPad-sleeve i cognacfarvet læder. Maskulint på den rigtige måde – jeg havde det selv dengang, jeg var iPad-indehaver. Findes her.
Øverste linje til højre: Tasken her har jeg selv, og det er ubetinget den i min samling, jeg bruger mest (inklusive min YSL). For den her rummer det hele, den er ikke sart og kan snildt smides i cykelkurven, og så er den pæn! Find den her!

Midterste linje til venstre: Kufferten her ejer jeg selv, og jeg havde den blandt andet med til New York. Jeg kan godt blive lidt træt af sort, og så er den her simpelthen så nem at spotte på rullebåndet i lufthavnen! 🙂 Find den her.
Midterste række i midten: En pæn og diskret mor-pung! Indrøm det, du mangler sådan én! Den kan fås her.
Midterste linje til højre: Jeg har længe flirtet med denne computertaske, og nu, hvor jeg har købt en rigtig computer, må jeg altså have den! Elsker læderet! <3 Findes her.

Nederste linje til venstre: Hvis man synes, kontanter er so last yesr, er denne kortholder fiks og fin! Find den her.
Nederste linje i midten: 
En kosmetikpung skal være farverig! Og lynlåsen på denne sag gør det muligt at sprætte den helt op, så man lettere kan komme til herlighederne! Findes her.
Nederste linje til højre: skuldertaske i to længder fra NEYEs samarbejde med Cecilie Toklum. Min favorit i kollektionen! Jeg har den selv, og den rummer både computer, mor-pung og uhandy papirkalender. Findes lige her.