vinder

Indlægget er sponsoreret af Nelly.com

Så er tiden kommet, hvor årets heldigste juleslut skal kåres!
I sidste uge postede jeg en konkurrence, hvor en TWINPEAKS-læser kunne vinde en julekjole efter eget valg på Nelly.coms hjemmeside. Og Nelly.com sælger mange forskellige ting! Både makeup, sko, støvletter, smykker og tøj. Det meste af deres tøj er skabt til kvinder, der ikke har noget imod, at det ikke sådan dækker heeele kroppen, hvis I forstår.

Men som jeg var inde på i dette indlæg, så gør det ikke noget op til jul. Alle som én er det meningen, at vi skal klæde os slutty, så intentionerne blandes og mixes så grundigt, at ingen føler, de dagen efter en julefrokost behøver stå til ansvar for deres handlinger.
For bloggens skyld lavede jeg lidt research på den tese i weekenden, hvor jeg frekventerede op til flere af de københavnske beværtninger, og jeg føler mig kun bestyrket i min påstands troværdighed. Selv vægblomsterne var midt sagt letpåklædte i den (regn)våde decembernat, og det var ellers noget, der satte fut under de sjællandske ungersvende. Min veninde og jeg undslap med nød og næppe en 22-årig, som begyndte at lirre scorebemærkninger af sig, som vi jo altså havde hørt (og troet på) for 12-14 år siden, på LA Bar.

Men tilbage til vinderen!
Vinderen af et selvvalgt julefest-outfit fra Nelly.com er Mette, som ønsker sig denne kjole, så hun (efter egne ord) slipper for at være single 4-ever! I love the attitude, Mette, fyr den af! 😉 Jeg har sendt dig en mail, så stik mig din adresse, så får du en kjole!

Tillykke til Mette, og glædelig jul(efrokost) til alle! <3

Og her til sidst kommer lidt lidt mer’ lir …

[nellycollage id=711]