Så vidt vides er jeg ikke syg. Ej heller har jeg investeret i en sort spraytan eller rullet mig i lakridsstøv. Jeg tilbragte såmænd blot en aften i en kjole med liiidt for meget overskudsfarve i går. Og inden, jeg tog den på, havde jeg netop indsmurt mit korpus i en dejlig creme fra The Body Shop, og jeg gætter på, at farven er trængt ind med cremen. I hvert fald sider den fast. Lortet skal slides af! Godt, det er sæson for langærmede bluser og ikke bikini. 🙂


Jeg havde den bedste aften, som inkluderede lækker middag på Madklubben, iskolde (og nostalgiske) shots på Out Of Juice, hvor jeg og min veninde havde for vane at drikke os fulde i starten af dette årtusind, fancy cocktails på PS Bar & Grill, og Gud hjælpe mig, om vi ikke endte med at drikke vodka/Redbull på LA Bar! Og jeg nåede naturligvis at tage småstive, slutty selfies hen ad vejen som ses ovenfor.
Min kjole fra Edith & Ella var beklædt med grønne pailletter i et mønster, der minder om en blanding mellem en palme og et juletræ, så jeg følte mig anledningen værdi. Heldigvis har jeg lært at styre min brandert og er så godt gift, at jeg sov sødeligt videre, mens Jon stod op klokken 5 (tre kvarter efter, at jeg gik i seng), da ungerne sang solen op.Så dagen i dag har været fyldt med jule-Tivoli i stedet for tømmermænd. Getting older RULES! 

Med ønsket om en dejlig søndag! Min står på Just Eat og Netflix i godt selskab. <3
 Og i dag ser jeg i øvrigt sådan her ud. Selvom man ikke har tømmermænd, kan man åbenbart godt ligne det. 😉