12388172_10153696026761886_347562085_n

Indlægget er sponsoreret af Braun.

En af fordelene ved at være gift med en skuespiller er, at man ikke rigtigt er gift med den samme mand hele livet igennem. En af ulemperne er … Well, det samme. 🙂
Jeg er ikke mega-begejstret for, når han sådan skal spille moustache-ramt, må jeg blankt erkende.

I de fire-et-halvt år, jeg har kendt Jon, har han set meget forskellig ud. Første gang, jeg så ham ‘live’, var da han passerede mig i Imperial Bio til premieren på ‘Alle For Én’, som han havde en af hovedrollerne i. På det tidspunkt spillede han også afgangsforestilling på skuespillerskolen i Odense, hvor han boede, og på grund af den rolle så han ud som på billedet nederst i højre hjørne. Bare tilsat afbleget hår. Hele filmen igennem havde han dog set ud som nederst i ventre hjørne, hvorfor kimen til vor romance blev lagt den aften – selvom han ikke endnu vidste, at jeg fandtes… 😉

Jeg kan bedst lide mænd med skæg. Ikke nødvendigvis fuldskæg på far(far)-måden, men bare kind-behåring. Gerne sådan lidt scruffy. En af de primære årsager til, at jeg aldrig ville knalde Christoffer (bortset selvfølgelig fra, at vi begge er i monogame forhold) er, at han ikke ser ud som om, han kan gro et ordentligt beard. Det er altså dét, der i min bog skiller fårene fra bukkene – konfirmanderne fra de rigtige mænd! Selvom han da i øvrigt virker enormt sympatisk. Christoffer, altså.

Nok om det!
I disse juledage er Jon ved at teste en ny barber-maskine, som Braun har lavet. Man kan vel sige, at han fungerer som en form for konsulent på freelance-basis for mig her på bloggen. 😉 Denne barber-maskine kan man vinde, hvis man skulle have lyst til det. Den duer både til kærester, ægtemænd, svigerfædre, elskere, bedstefædre, naboer, overboer og deslige.
Nu ved jeg jo ikke pokkers meget om barber-grej til mænd, men den her kan efter sigende det hele indenfor sit felt. Både trimme (så de kan få det dér lækre five o’clock shadow-look) og barbere helt glat, og den kan bruges både vådt og tørt. Jeg ved ikke, om det er en temperaments-ting, oder was, men den duer til begge dele. Det er hverdags-luksus til manden, man gerne vil glæde, og nu kan man altså få nallerne i den helt gratis, hvis man følger instruktionerne nedenfor.

Barbermaskinen hedder Braun Series 7 shaver 740s Wet&Dry. Ja, mindre kan ikke gøre det. Den koster 1.599 kr., og lige nu kan man vinde den til en mand, man gerne vil forkæle her op til jul. Oven i det vinder man denundenlyneme også et spa-ophold til en værdi af 2.500 kr. på et spa i nærheden af, hvor man bor! Om man så vil dele det med selvsamme mand, må man selv om. 🙂
Man deltager ved at uploade et billede af den pågældende mand på Instagram og bruge hashtaggene #BraunMen og #Braun740s. Det kunne ikke være nemmere, så sæt igang!

I weekenden kommer der et indlæg med Langemandens erfaringer med vidunder-maskinen, så stay tuned! Og lad os så se mændene i jeres liv på Insta! 🙂

(Og ja, jeg har slået min rekord. Dette er dagens FJERDE indlæg!)