12348313_10153688656681886_1214820160_n
Jeg er sgu begyndt at rive i jern igen!
Jeg havde jo en overmådelig god rytme kørende i foråret, som faktisk kørte ni måneder i streg, hvor jeg trænede mindst to gange om ugen, og i al beskedenhed var jeg bomstærk til sidst.
Men så kom sommeren snigende, og Jon, krapylerne og jeg drog af New York til, og da vi kom hjem, var der en lille uges hedebølge i Danmark, som vi naturligvis (som de fornuftige mennesker, vi er) tilbragte i kolonøjseren i Skovlunde. Der gik jeg så rundt og havde dårlig samvittighed over, at jeg hverken havde trænet eller været på kontoret i tre uger. Indtil jeg besluttede mig for at trække stikket, nyde livet og samle op på det hele, når sommeren kom til en ende.

Og det gjorde den så, sommeren. Men jeg kom sgu’tte rigtigt ned i Arndals træningscenter. Jeg var der en enkelt gang, og jeg blev så skuffet over at opleve, at det føltes som om, alle håndvægtene havde taget på henover sommeren. På bare halvanden måned var jeg gået fra kraftkarl til slapsvans, og i takt med, at jeg fik mere at lave på kontoret, kom jeg ikke tilbage i rytmen. Jeg har nemlig ikke lyst til at bruge eftermiddagene i centeret – da foretrækker jeg krapylerne selskab.

Men i sidste uge skrev Lotte til mig, at hun savnede mit humør, og jeg indrømmede i den anledning, at jeg savnede udsigten til hendes stramme røv og ikke mindst savnede jeg ikke at have ondt i ryggen. For den kom tilbage som en satan, den smerte, og det har jeg haft hamrende dårlig samvittighed over, da jeg ved, at min eneste løsning er at træne.
Jeg tøffede derfor ned til Lotte med hatten i hånden, og hun gav mig nogle øvelser, som sætter gang i lænden. Og hun var sågar flink nok til ikke at påpege, at jeg måske burde have kigget ind engang imellem i de forgangne seks måneder …
Men nu er jeg retur! Dog med lavere kraft end sidst. Mit mål er ingenlunde at skulle være en str. 34 eller have faste baller og masser af råstyrke – jeg er bare for ung og laber til at leve med ondt i ryggen som en anden old timer.
En del har været så søde på Instagram at foreslå mig at gå til en fysioterapeut med mine rygsmerter, men til det kan jeg heldigvis svare, at Lotte ér eksperten på det område. Hendes øvelser er bygget op om principper fra fysioterapien, og alt er tilrettelagt personligt og individuelt. Og det virker allerede, selvom jeg kun har været der en gang.

Blot en forklaring på, hvorfor jeg atter var at spotte i svedig spandex på Internettet. 🙂
Jeg kommer nok ikke til at dele min træning på bloggen så meget denne gang, men jeg er jo kendt for at prale lidt i ny og næ, hvis noget går godt. 😉