12386680_10153694127076886_58225976_n

Indlægget er sponsoreret af A-hjort.dk

Jeg elsker ganske enkelt at være ambassadør for A-hjort. Det gør, at jeg altid har noget at skrive på ønskesedlen og pludselig har fået øje for mange flere måder at forskønne sig på.
Jeg er blevet fuldstændig pjattet med ear-cuffs og øreringe, som kan så meget andet end bare hænge og dingle under flippen, og jeg har også fået en kærlighed for statement-ringe. Desuden er armbånd den perfekte veninde-gave. Jeg har fået en del af mine bedste veninder gennem årene, og jeg elsker at finde dem i skuffer og skabe og bruge dem som remindere på mine girls.

Her kommer en lille oversigt over mine yndlings-smykker hos A-hjort lige nu. Nogle af dem har jeg selv, og nogle af dem ønsker jeg mig brændende. Som eksempelvis halskæden eller øreringen fra Zabel. Åh … <3

Lidt inspiration til de sidste julegaver, måske!

Øverste række:
1. Earcuff som jeg bruger flere gange om ugen fra Zabel. Elsker den!
2. Halskæde, som jeg ønsker mig, også fra Zabel. Og den er faktisk mega-billig!
3. Armbånd, jeg selv har, fra Zabel.
Midterste række:
1. Øverst på ønskesedlen! Mega-svedig ørering fra Zabel.
2. Det fineste armbånd fra Pico. Oplagt venindegave, i øvrigt.
3. Enkelt og rå atom-ring fra Lula Badulla.
Nederste række:
1. Min fine (og sygt billige, synes jeg) perle-ørering fra Louise Kragh, som jeg bruger konstant for tiden.
2. Cool ørering, som sættes bag øret, så den titter ud under øreflippen, fra Carré.
3. Elegant shield-ring fra Carré.