Jeg har vilde planer i aften! Faktisk er eventet ret chill i sig selv – jeg skal sammen med en Louise besøge en anden Louise, som har fået ny lejlighed. Den Louise, jeg skal køre med, har fået ny bil, og den har hun simpelthen døbt Xander! Ikke ‘det blå lyn’, ‘Mors Dyt’ eller ‘Pussy Wagon’, men straight up Xander. Jeg elsker det! Og forklaringen bag navnet er, at første gang, hun kørte i bilen og tændte for radioen, croonede Xander ud gennem højtalerne. Hvilket minder mig om, at hvis nogen, der arbejder sammen med Xander, læser med, vil I så ikke godt få ham til at udgive et nyt album snart? 

I skrivende stund sover krapylerne tungt og sødt. Jeg har holdt fri i dag, og vi har tilbragt formiddagen på Post og Tele-Museet sammen med en 1. klasse fra en af de lokale skoler. Der var mange børn, og de spændede rundt og råbte og skreg, og jeg havde egentlig forventet, at ungerne ville blive skræmt fra vid og sans. Det var jeg selv lidt. Men selvom de var vilde, børnene, så var de enormt søde overfor mine to små undermålere, som synes, de var enormt spændende. En dreng med sort, krøllet hår og store fortænder, fortalte mig, at han selv havde en lillesøster, og han brugte megen tid på at klappe Hugo på hovedet og vise Berta ting, der hang på væggene. Det var ganske rørende, faktisk. 

Da vi kom hjem og havde spist frokost, gik Hugo selv ind i børneværelset og fandt sin sut, hvorefter han spankulerede hen til sin seng og gjorde tegn til at blive løftet op, og her faldt han straks i søvn. Berta råbte på appelsiner i et kvarters tid, hvorefter hun joinede ham i Drømmeland. Så jeg gør det eneste fornuftige: Spiser hjemmelavet pizza fra i går og ser Kardashians i dummekassen!

Billedet ovenfor viser mig i selskab med min bedste veninde til LADY-LOGENs julefest for præcis syv år siden. Jeg lover, at jeg aldrig igen vil bære grisefarvet satin og smykke mig med blågrønne fjer. Og hvis det alligevel skulle ske, skal jeg nok få en spraytan først, i hvert fald… 😉