10563479_10153708550401886_1404048278_n
Al forandring fryder jo på én eller anden måde! At posen rystes, at beslutninger træffes, at klaveret flyttes, og vinduerne åbnes giver mulighed for, at nye vinde kan skubbe til støvet, og man ser tingene på en ny måde. Det værste, der kan ske, er (i bedste fald), at man finder ud af, hvor godt, man havde det, og hvis man spiller sine kort ordentlig, kan man måske kravle tilbage igen. Eller noget, der ligner.

For lidt over et år siden sagde jeg med rystende og ret svedige hænder op på ELLE uden helt at vide, hvordan det ville gå, og indtil videre er jeg sgu ret godt tilfreds med den beslutning (7-9-13).

I starten af januar flytter jeg min blog fra Bloggers Delight til Benjamin Media, og det faktum startede en lille lyst til at rydde lidt op herinde på domænet. Fanerne ovenfor ryger, da jeg ikke rigtigt fornemmer, at det er noget, I der læser med, bruger til noget. Desuden kommer bloggen ud i “fuld bredde”, om man vil, så den højre spalte ryger, og så har jeg fået taget billede til en ny “velkomstmåtte” øverst. Det gik ned på Amager i sidste uge, og det blev så hamrende pænt, at jeg har umådeligt svært ved at vente til d. 4. januar, hvor hele molevitten gerne skulle rulle sig ud i hele sin pragt på Benjamins servere!

Derfor her et lille sneak-peek! Jeg ved ikke, om man kan fornemme stemningen på den lille firkant, men jeg synes det altså … 😉 Som man kan se, er min yndlingssko kommet med! Glimmergås for life!
Stay tuned!
12421599_10153708552601886_1282955608_n