12395428_10153699866246886_1796272655_n

Det er så optur, at mange af jer, der læser med her på bloggen, er så søde til at stille spørgsmål! Både under Freitags-Fragen, men også i det hele taget. Og hvis jeg skulle svare på, hvilket spørgsmål, der nok er det mest stillede igennem de snart to år, jeg har været blogger, er det, hvilken læbestift, jeg har på. Når jeg har, altså.
Det er næsten altid den samme, jeg bruger, og den er så mega-gammel, at jeg ikke aner, hvad den hedder, andet end ‘Lancôme’. Den har intet mellemnavn eller nummer, for et sådan er for længst blevet kradset af, mens den har danset tango med mine nøgler på bunden af en taske.

Men så skete det i går, at jeg kom lidt for snapt ud af døren, da jeg skulle til Amager. Grunden til, at jeg drog mod øen, var, at jeg skulle have taget billeder til min nye ‘header’ her på bloggen. Når TWINPEAKS d. 1. januar flytter over til Benjamin Media, benytter jeg chancen for at få lavet en ny velkomstmåtte, om man vil. Og der var ingen smalle steder i går! Jeg havde satme betalt mig til en skidedygtig fotograf OG ditto stylist. Lois, som også er min veninde, har stylet enormt mange ting til ELLE, dengang vi arbejdede der, og tit gjorde hun det med Petra som fotograf, så jeg hyrede altså dem begge to.
Desuden havde jeg bedt Petra napse et foto af mig efterfølgende, og så opdagede jeg altså til min gru på vej ud til hendes studie, at jeg havde glemt min yndlingslæbestift derhjemme. Heldigvis gjorde jeg denne erkendelse lige udenfor Magasin, så jeg spurtede ind i deres Lancôme-stand, og der fandt jeg altså vidunderet! Og nu har jeg således navnet på den!

Skulle det have nogens interesse, hedder læbestiften, jeg bærer på billederne ovenfor, Lancôme L’Absolu Rouge Rouge Mars 152. Jeps, læbestifter i dag har længere og mere åndssvage navne end børn af frigjorte forældre. 😉
Når det er sagt, så er Lancômes læbestifter jo ret dyre, og lige når det kommer til netop læbestifter, er jeg meget usnobbet. Jeg bruger også tit l’Oréal, Max Factor og The Body Shop, og de er absolut lige så gode. Jeg går altid efter én med en koral-agtig tone. Gerne med lidt lys pink også. Jeg synes, det giver noget godt til hele ansigtet. Hvis man bruger postkasserød læbestift, kommer man tit til at se lidt grå ud her om vinteren, hvor koral hiver tonen den anden vej, synes jeg.

MERRY CHRISTMAS!!