12606884_10153773847231886_1785967386_n
Vi når ikke alt det, vi (eller ‘jeg’) gerne ville her i Aarhus. Ikke endnu, i hvert fald. Ungerne er kommet sig over feberen, men til gengæld er de lidt nærige med, hvad de gider. Og HVEM, de gider, hvilket er en kende synd for bedsteforældre, der har taget turen hele vejen fra det sønderjyske og betalt overpris for at bo på Radisson for at lege med dem. Og det regner, hvilket også begrænser udfoldelses-mulighederne lidt.
Men heldigvis har vi en hyggelig lejlighed! Så om lidt får vi besøg af min far og Elke her i hytten, og så leger vi på gulvet på ungernes præmisser og spiser takeout til aftensmad, og så håber jeg på samarbejdsvillighed i morgen eller overmorgen. For det der DOKK1 lyder aldeles awesome!

Her i regnvejret, mens ungerne synger sange med faren i stuen, har jeg fisket 10 sandfærdige facts om undertegnede op af hatten! 🙂

  1. Jeg får en nærmest zen-agtig tilfredshedsfølelse i kroppen, når jeg lister mig ind på ungernes værelsederhjemme i KBH, inden jeg selv går i seng om aftenen (bare for at se, om de stadig er der), og ved samme lejlighed konstaterer, at gulvet ikke knirker. Som i SLET IKKE! Det gjorde det i Vestergade, og hvilken pinsel, det var.
  2. Jeg sover med to dyner i sengen og Jon med én. Jeg vil nemlig helst ligge i en form for dyne-hotdog, hvor jeg som pølsen er komplet pakket ind i dejlige, dunede dyner fra begge sider. Jeg sover bedst, hvis jeg sveder lidt. Hyggeligt! Men nok ikke mega-romantisk.
  3. Jeg øver mig i at blive bedre til at håndtere det, når Krapylerne flipper skråt. Jeg tager det næsten altid som et personligt nederlag eller angreb, når de græder, og jeg gad godt være mere som Jon, der formår at holde sig rolig og voksen-agtig.
  4. Jeg har virkelig mange grå hår. Og jeg er slet ikke der i mit liv, hvor jeg er klar til at lade dem overtage hoved-herredømmet.
  5. Når jeg er alene hjemme ved sengetid, har jeg afsindigt svært ved ikke at fortabe mig på Instagram! Jeg kan bruge timer på at stalke alle mulige profiler flere år tilbage i tiden, og pludselig er klokken alt for mange. Når Jon er hjemme, går det bedre. Man er vel selskabspapegøje. 🙂
  6. Jeg har det weird med piller og spiser dem næsten aldrig. Heller ikke Panodil og vitaminpiller. Jeg KAN sagtens sluge piller, jeg synes bare, det er noget mærkeligt noget. Hvilket egentlig er underligt, når man tænker på, hvordan jeg spist M&M’s. 😉
  7. Jeg er blevet markant gladere for min page, efter at jeg har opdaget, at Jenna Dewan-Tatum har præcis samme frisure! Hun er i min bog en af verdens lækreste kvinder.
  8. Jeg har for tiden en craving for regnbueis, hvilket egentlig er ganske OK. Det koster ikke alverden og er af mega-dårlig kvalitet, hvilket betyder, at de har brugt mælk og ikke fløde – så det feder ikke ret meget!
  9. Det første og sidste i mit hoved hver dag, er tanken om vores tropiske familieferie om 11 dage. <3
  10. Jo ældre, jeg bliver, des mere går det op for mig, at min humor minder virkelig meget om min fars…