12528435_10153745086301886_1080808205_o

Før, jeg selv startede med at blogge på TWINPEAKS, havde jeg aldrig læst en blog. Jeg forstod ikke rigtigt konceptet, hvis jeg skal være helt ærlig, og det ved jeg nu ikke, om jeg stadig ikke helt gør. 😉 Omend jeg elsker det!
Da jeg startede bloggen, begyndte jeg så småt at følge med på andre blogs, og nogle af dem har jeg fulgt siden. Og det giver på én eller anden måde noget, når man har fulgt det samme menneske gennem to år, synes jeg. Det er enormt hyggeligt, man begynder at lære deres blogger-vaner at kende og glæde sig til en bestemt type indlæg. Eksempelvis elsker jeg ‘Hemmeligheder’ på Miriams Blok, som er den blog, jeg følger mest slavisk. Jeg elsker hendes mørke humor og det faktum, at hun er næsten bekymrende knyttet til sin kat, Frank.

En anden blog, jeg tjekker dagligt, er Passionsforfashion, som jo skrives af Christina, som er min kontor-makker. Hun er meget æstetisk og tager sindssygt gode billeder, og så har hun en fin og feminin stil – både når et kommer til kluns og indretning.

Rockpaperdresses nævner jeg også tit. Hun er min ‘Sex and the City’-girl med alle sine flagrende kjoler og tårnhøje hæle. Jeg ville nok egentlig gerne se ud som Cathrine hver dag, men det har jeg bare ikke ordenssans nok til.

Mascha Vangs blog tjekker jeg også et par gange om ugen. Hun skriver ret grineren nogle gange og er jo Danmarks største blogger, så det forventes vel nærmest, at man som blogger tjekker ind hos hende engang imellem.

Af mommyblogs læser jeg blandt andet med hos Nutidensmor, som bor i Arhus med sin kæreste og datter. Det, jeg allerbedst kan lide hos hende, er de vittighedstegninger, hun nogle gange laver. Jeg KAN ikke forstå, at Femina ikke har skrevet kontrakt med hende endnu, men det kommer nok snart.

Jeg følger ikke rigtigt nogen madblogs, men jeg tjekker alligevel ind hos Kitchenbyeve nu og da. Jeg synes, der er sådan en hyggelig tone hos Eva, som skriver bloggen, og selvom hun er vegetar, laver hun ret lækker mad. 😉 Og så tager hun skidegode billeder.

Som et PS kan jeg nævne, at Tina-Maria, som også har en knald-fin blog, og som er den anden del af Max Factors ELLE-samarbejde her i Danmark (det er en nordisk ting), har delt sine tips til, hvordan man får et sygt fint StarWars-look, her. (Sponsoreret af Max Factor).

Nu, jeg læser mit indlæg igennem, kan jeg ikke lade være med at bide mærke i, at jeg åbenbart er ret glad for blogs med smukke billeder og en god æstetisk ramme. Hvilket egentlig er ret modstridende i forhold til dette, mit eget univers, hvor jeg mestendels uploader små-grynede, uredigerede og nogle gange halvdårlige billeder direkte fra mobilen. Men hvad, måske tiltrækkes vi blot af det, vi ikke selv besidder. 🙂