12557741_10153747433111886_567502026_o
Nu kender vi omsider Jons arbejdskalender for februar måned, så NU gør vi det! Køber en ferie, that is. Krapylerne fylder to år d. 23. februar, og indtil da er de næsten gratis at rejse med! Og det skal udnyttes, så vi planlægger af dreje af (som vi siger i det sønderjyske) d. 6. februar og vende retur dagen før deres fødselsdag! For efter dén koster de næsten det samme som os.

Vi har hele tiden tænkt, at vi skulle til fjernere himmelstrøg! I tankerne leger ungerne i vandkanten i Thailand eller Mexico, mens mor og far ser til og nyder en kølig something i skyggen. Og all inclusive, selvfølgelig! Det har jeg aldrig prøvet før, men selv mine mest snobbede bekendte siger, at kæmpebuffet er en formue værd og gør børneferier til en leg. Og efter en uge med fuld forplejning henover helligdagene på Als, kan jeg kun forestille mig, at det er sandt!

Og nu har vi set lidt på rejser rundt omkring på Internettet, og så har en overvejelse meldt sig.
På den ene side er det sidste chance for at rejse til yderst eksotiske (og dyre) destinationer uden at skulle betale den markant store mer-pris, som tilfældet bliver, når ungerne først er fyldt to. Og jeg har aldrig været i hverken Thailand, Mexico eller Kap Verte, som nogle af overvejelserne går på. På den anden side tager det enormt langt tid at flyve til disse paradisiske destinationer, OG så er der faktisk omkring 30 grader på de kanter for tiden, hvilket er lidt mere end behageligt for baby-badenymfer. Det erfarede vi under den 4 dage lange/korte hedebølge, Danmark oplevede sidste sommer.
Burde man i stedet tage til Gran Canaria, Tenerife eller noget på den breddegrad med de fordele, at temperaturen er mere sub- end tropisk, at rejsetiden er kortere og selve rejsen selvfølgelig også billigere?
Eller bør man fyre den af, nu man kan, give pokker i upraktikaliteter og drag af Pommern til?

Ja, jeg rådspørger jer, kære læsere!
På den ene side brænder jeg efter at komme laaangt væk, for jeg har aldrig prøvet sådan en rejse til fjerne kyster. Og hvem ved, hvornår vi får råd til det, når prisen om halvanden måned for vores lille families vedkommende øges markant?
På den anden side er Krapylerne jo komplet ligeglade, og burde man tænke praktisk og gøre det nemme?

Input, meninger, erfaringer og tips modtages meget gerne i kommentarfeltet! Det ville ikke være første gang (og ej heller sidste, formoder jeg), at jeg lod jeres kollektive stemme være afgørende for en beslutning, og I har endnu ikke givet mig anledning til at fortryde noget på den konto. 🙂
På forhånd tusind tak!