Fotografi den 19-01-16 kl. 11.48 #2
Når jeg udgiver et indlæg som det i går, så har jeg det anderledes bagefter, end når jeg udgiver et indlæg om eksempelvis ti ting, jeg ikke kunne finde på. Sådan et kan jeg godt bare udgive og så gå ud og spise frokost med en veninde bagefter.
Men efter et indlæg som det i går, som kommer fra én af de lidt dybere skuffer, bruger jeg resten af kontortiden med at sidde og tjekke kommentarer. I går var jeg spændt på, om jeg havde fået formuleret mig klart nok. Det ville være pænt ærgerligt, hvis det skulle vise sig, at jeg havde været for upræcis i mine vendinger og derved havde skabt et billede, som ville blive opfattet anderledes end intenderet. Og selvfølgelig kan jeg aldrig med sikkerhed vide, om det er tilfældet, men sådan føltes det i hvert fald ikke, da meningstilkendegivelserne begyndte at tikke ind. 🙂

TAK, fordi jeg må have lov at fortælle om nogle af de ting, som jeg synes er vigtige! Og tak fordi, I tager så pænt imod! Eller i hvert fald har høflighed nok til ikke at kaste med tomater, hvis I ikke gør … 😉 Selvom jeg er ansat i et meget lille firma, føles det som om, jeg har verdens bedste HR-afdeling. Vi kører den bløde lederstil her i biksen! Der er totalt plads til følelser, and I love it!

Jeg mangler i øvrigt stadig en update på Langerejsen, før jeg kan videregive én her på bloggen. Jeg ved endnu ikke med sikkerhed, hvad der skal ske – jeg ved blot, at vi smutter d. 8. februar, og jeg elsker det!
Inden da – altså i løbet af de næste små tre uger – kommer vi nu heller ikke til at sidde stille ret længe ad gangen. I hvert fald ikke i København. Tirsdag i næste uge skal Jon med sit teaterstykke ‘Impossible’, som er verdens fineste, lille perle (Det tager 45 minutter og er noget så umiddelbart umuligt som en “ordløs live-film”, og jeg tudede tre gange, da jeg så det første gang) til Aarhus, og så tager Krapylerne og jeg med. Hvis man kunne tænke sig at se stykket her i København i løbet af denne uge, og det synes jeg, man burde, for det er fantastisk og koster nærmest ikke en skid, så kan man købe billetter her.
Jon skal spille på Aarhus Teater onsdag til lørdag i næste uge (Billetter kan købes her. Især anbefalingsværdigt, hvis man er under 25 eller studerende, da priserne i Jyllands hovedstad ellers er liiidt hampre), og vi skal i den periode bo i en lejlighed, der tilhører teatret. Jeg har her på bloggen modtaget en masse tips til, hvad vi skal opleve, så vi får knagme travlt, og jeg glæder mig!

Ugen efter er det modeuge i København, og jeg når lige et par enkelte shows, inden jeg torsdag smutter til London på pressetur i to dage. Om søndagen skal Jon og jeg så til Robert Prisen, hvor ‘Sommeren ’92’, som han jo spiller med i, er nomineret til en masse priser, og mandag drager vi så til fjerne egne. Hvor vides endnu ej … <3

Og det halstørklæde, som ses på billedet ovenfor, og som jeg er flyttet ind i, er fra Black Lily. 🙂