12494639_10153734826776886_799108827_o
Så synes jeg, at tiden er ved at være moden til det trejde video-indlæg i rækken, og denne gang handler det om kærlighed. 🙂
Jeg fik nogle spørgsmål, der handlede om kæresteforhold og specifikt det, jeg er i med min ægtemand, som jo i sit hverv som skuespiller med jævne mellemrum må forventes at dele mundvand med andre end mig. I nyere tid har han både snavede Stephania Portaliva som slesk selvhjælps-guru på TV2 Zulu, og han har gnedet tunger med Rasmus Fruergaard som Kong Ludvig d. 13. på Østre Gasværk, da de spillede ‘De Tre Musketerer’.
Jeps! Og den æder Mor Lange så, for hvad skulle hun ellers gøre? 🙂

En anden spurgte også, hvor meget, jeg mener, man bør dele med sin kæreste om sine tidligere udskejelser, og her er jeg jo ret konsekvent.
Anyway! Meget mere om det i filmen herunder, som jeg optog d. 22. december sidste år ligesom de andre. Bare så I, der læser med, ikke tror, at jeg ikke har skiftet tøj siden før jul. 😉