lead-twinpeaks-39p1MgvOGxY_o9d51f6QTw

Jeg kunne nok godt være gået lidt mere pædagogisk til værks omkring mit blog-flytteri, og det skal jeg naturligvis beklage, at jeg ikke har gjort.
Det er i hvert fald sådan, at flere har spurgt til det dér Stylista, og hvorfor der nu pludselig står dét i øverste venstre hjørne af min blog. Og det skal jeg sige jer, skal jeg!

Jeg er jo blevet forlovet med Benjamin Media, som er et mediehus på samme måde, som eksempelvis Egmont eller min gamle arbejdsplads Aller er det. Benjamin har magasiner som Costume, Woman, Bo Bedre og Magasinet M! (Og Bilmagasinet, Penge & Privatøkonomi og andre titler, som jeg ikke har det helt store forhold til), og så har de online-magasinet Stylista.dk, som min blog ligger på. Jeg kunne sådan set selv bestemme, om den skulle ligge hos Costume eller Stylista, men jeg synes ikke rigtigt, jeg er helt mode-slave nok til at ville befinde mig vel på et rendyrket modesite. Desuden kan jeg godt lide ikke at være i seng med et specifikt modeblad, da jeg nogle gange samarbejder med både ELLE og Eurowoman også, og det håber jeg at kunne blive ved med.
Og den sidste gode grund til at vælge Stylista er, at jeg på den måde bliver roommates med én af mine yndlingsblogs, nemlig Rockpaperdresses.

I dag er der en fin artikel (synes jeg) med bette mig på Stylistas hjemmeside, som de helt hyggeligt har kaldt ‘Mette Marie, moden og morskaben’. Det er da sødt! 😀 Der svarer jeg blandt andet på, hvad det bedste og det sværeste er ved at være blogger. Den kan læses her, hvis man lyster. OG som et “Se mig!” kører jeg i dag også et takeover på Costumes Instagram (@costumedk). Så der er da gang i biksen i disse dage, må man sige!

Men bortset fra alle de ting og sager, der foregår ude og omkring bloggen, så er TWINPEAKS.DK stadig det samme, og det bliver det ved med, for det er sgu min blog. 😉