12483772_10153733272641886_608726587_n
Jeg har en ting med, at når jeg opdager noget, jeg godt kan lide, spiser jeg det konstant og hele tiden, indtil jeg når kvalmegraden. Det kan nogle gange tage en uge, nogle gange tager det halve år, og nogle ting er jeg stadig ikke træt af efter ti år.
Da jeg boede på Nørrebro, havde jeg engang et halvt års tid, hvor jeg spiste pandekager med is og jordbærmarmelade tre eller fire gange hver uge …
Bøf med bernaise og kartofler er jeg stadig ikke blevet træt af, ligesom jeg altid kan spise grillede skumfiduser, lasagne og rugbrødsboller med chokolade fra Lagkagehuset. Altså hver for sig …
Den loyale TWINPEAKS-læser vil vide, at jeg, siden jeg flyttede kontormæssigt ind i Townhouse i marts sidste år, har været forfalden til den frokostsalat,jeg her blev introduceret til. Det er den, jeg nyder her, og det gør jeg i gennemsnit en gang om ugen.
Men på det seneste har den fået skarp konkurrence af en avokadomad, jeg har spist en del på Bistro Royal, der serverer den som morgenmad til 70 kr.
I den forgangne juleferie har jeg spist sådan en bad boy en gang om dagen, og jeg har gerne forkælet omgivelserne med én også. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle blive fan af “insta-kado”-madder, men denne kombi er fantastisch, og med mine smagsløg er det bare om at hænge i, når noget, der er SUNDT for en gangs skyld smager mig. 😉
Anretningen er jo ingenlunde kompliceret.
Der er tale om en mast avokado og et kogt æg. Hemmeligheden ligger i, at avokadoen gerne skal overstrøs med chilipulver – bare den nemme i kværn fra Føtex, som også gør sig godt på ovennævnte salat, i øvrigt!
Ægget skal koge i otte minutter, så det smiler saligt, tilsæt salt og peber og gerne et glas cola, og VUPTI! Luksus-lunch for ingen penge.