12494559_10153739819516886_666344149_o
Jeg er ellers ganske glad for de sociale medier. Jeg var en af de første i min omgangskreds (måske den eneste…?), der tilbage i 2001 kom på Dating.dk. Jeg var også ganske kvik på MySpace! Delte billeder og havde en meget sigende, melankolsk Tina Dickow-melodi som min velkomst-sang på siden og opdaterede løbende med fotos fra min hverdag.
Jeg var lidt længere tid om at komme på facebook, men jeg skal love for, at jeg siden har taget revanche, og jeg er da også en ganske habil og stabil Instagrammer. Ydermere er jeg jo også begyndt at lave videoblogs (Se her, her og her).

Men SnapChat? I don’t really get it. Folk sender mig slørrede billeder, som slet ikke er så pæne som dem, man finder på Instagram, og jeg gør det samme. Og når jeg lægger et billede ud på min “story”, er der ingen mulighed for at interagere. Jeg sender bare noget ud i æteren, og så ligger det dér.
Måske er jeg for gammel. Måske skal man bare kende sin begrænsning, og med bloggen, Facebook og Instagram har jeg nok også bredt mig ud over nok air-time på de sociale medier. 🙂
Derfor håber jeg, man vil se på mig med milde øjne, når jeg nogle gange får forvildet mig ind på Snappen, men vide, at jeg som hovedregel er tilgængelig andre steder på Internettet.

Til gengæld bør man følge min kontor-roomie, Christina fra Passions For Fashion, på SnapChat. Se nedenfor det søde billede, hun sendte mig, da hun ikke kunne forstå, hvorfor jeg ikke var kommet ind på kontoret kl. 9, som jeg plejer! (Forklaringen var i øvrigt, at jeg gik i seng igen klokken 9 og sov til klokken 11). 🙂
12494319_10153739819581886_988240510_o