12511756_10153751020611886_2105783985_n

Konkurrencen er sponsoreret af Needlite.

Nu er det vist ved at være på tide at udløse spændingen og få trukket en vinder af de flotte Needlite-lamper!
Begejstringen for netop denne præmie har været stor, og det forstår jeg så sandelig godt med det vejr, vi har været forbandet af de seneste uger. Godt, man snart skal på ferie! 😀 (Sorry, tænker ikke på andet).

Her i Aarhus går det prima. Ungerne er stadig syge, men det har de vist glemt. De har ikke den store appetit, men derud over er alt som det plejer. I dag har min far og min Elke taget turen fra det sønderjyske for at hænge ud med os heroppe i den anden ende. Efter en tur på Memphis Roadhouse, som jeg fik anbefalet i kommentarfeltet på Instagram (Tak for det! :-)) tog vi op i vores midlertidige residens, hvor Krapylerne havde det enormt sjovt med at lege en form for børneteater i en times tid. De lukkede døren til soveværelset for derefter at smække den op med et brag, komme løbende ind i stuen og bukke dybt for mig og deres bedsteforældre, som sad i sofaen. Jeg har aldrig set dem gøre det før og aner ikke, hvor de har lært det. Resten af tiden inden sengetid fik vi til at gå med at puste balloner op for derefter at slippe dem og lade dem prutte rundt i luften og lande slattent på gulvet. Jeg havde totalt glemt, hvor skægt, det er, og skreg af grin med guteralt eftertryk.
Da ungerne var puttet, blev vi enige om, at jeg da lige så godt kunne gå i teatret og kigge på Jon, mens De Gamle så noget med Jørgen Rye på en af DRs mange kanaler. Så det gjorde jeg, og hvilken fryd! Salen var næsten fyldt, og publikum klappede som vilde efter forestillingen, hvilket gjorde mig umådelig stolt på min mands vegne.

Men nok om mig, for Søren!
Nu skal det handle om vinderen af to Needlite-lamper! Jeg elsker mine, som er flyttet aldeles fast ind på mit skrivebord i Hi House.
Jeg kan af gode grunde ikke give jer navnet på vinderen, men jeg vil bede dig med det fancy navn om at sende mig en mail på mmleilange(a)twinpeaks.dk, så jeg kan sætte dig i forbindelse med de rette mennesker, så du kan få nogle lamper! Og TILLYKKE, for pokker! 😀

12591866_10153772621856886_2113892862_o