12607132_10153768524636886_1349336304_n

Åh, hvilken herlig mandag!
Jeg starede dagen med et møde på et PR-bureau ved navn Mildh Press, hvor der blev serveret croissanter. Og da jeg kom ind på kontoret og satte mig ved skærmen, blev jeg mødt af ChriChri.dks enormt flotte forside! Med store, sorte typer proklamerer damerne på online-magasinet, at TWINPEAKS er “bloggen, de ikke kan få nok af”! Det er da noget af det pæneste, jeg længe er blevet kaldt!

Udover at agere stresset butler for en småsyg Hugo, som konstant skiftede mening i forhold til, hvad han egentlig havde brug for og lyst til, har jeg i weekenden fået web-shoppet sommertøj til den foreslående Lange-rejse. Jeg har kun købt ting i klare farver og naturligvis krydret med nude og sandfarvet, da jeg forventer at blive brun og branket (på den faktor 30-agtige måde, selvfølgelig) i løbet af den første dag i Sri Lanka!

Jeg overvejer faktisk at få mig en bette spraytan i ugen optil afrejse, da jeg jo alligevel skal agere armcandy på Langemandens lange arm dagen før, vi flyver sydpå, når vi skal til Robert Prisen. På den måde er jeg tanned på den røde løber, OG så er det vist noget med, at det er meget godt at tage forskud på solen hjemmefra. Har jeg hørt. Ved ikke, om det passer?
Jeg var i mine yngre dage faktisk en ivrig spraytanner, da jeg altid har ment, at jeg er bedst tjent med lidt farve. Men en dag kom jeg på arbejde efter en omgang maling, som skulle holde mig nougatfarvet inden aftenens Zulu Awards, og vores daværende moderedaktør grinede så højt over min mørke couleur, at jeg aldrig har turde nærme mig det lille lokale med forhænget og duften af jordslået jord igen.

Men måske er det nu på tide at se min frygt i øjnene og så i øvrigt bede maleren om at skrue ned for blusset! 🙂