12511259_10153750753996886_1253741076_o
Jeps, overskriften siger ikke så lidt!
Det slog mig forleden, at jeg åbenbart er selvfed nok til i tide og utide at agere som om, I tror, jeg ved noget om noget som helst! Her på bloggen har jeg i de forgangne snart to år kastet om mig med tips og velmenende råd til både det ene og det andet. Og herunder har jeg simpelthen helt ublu samlet en form for ‘Greatest Hits’! Langemors 14 bedste tips om alt mellem himmel og jord!
Brug det, de, der vil, og alle andre scroller blot frit og frejdigt videre.
Med ønsket om en i øvrigt vidunderlig torsdag fuld af sne!

 1. Fru Langes ultimative dating-råd! (Jeg var trods alt single, til jeg var næsten 30).
 2. Opskriften på Arndal-approved morgenmad, der smager mega-ulovligt.
 3. Sådan får man sine babyer til at sove 12 timer hver nat (og nej, jeg lader dem ikke ligge og græde alene).
 4. Lækker hud på et split!
 5. Mine tips til lækker, nem og sund frokost kan findes her og her. Man skal jo spise varieret. 😉
 6. Mine 5 bedste råd til den nyopstartede blogger.
 7. Mine 7 bedste tips til, hvordan man føner og passer sit hår, så det bliver blødt og glansfuldt.
 8. Min go-to hverdags-makeup.
 9. Mine fifs til at rejse med spædbørn.
 10. De to bedste mandegaver i verden findes her og her! Jeps, indlæggene er betalte, men meningen kommer fra maven.
 11. Verdens smarteste selvvarmende sutteflaske.
 12. Den fineste kalender, som jeg ville have tjent kassen på, hvis jeg havde agenturet i Danmark. 😉
 13. Vigtigheden af creme fraiche (og ja, det er stavet forkert i indlægget, hvilket jeg udgav en offentlig undskyldning for dagen efter. Jeg ved godt, at ‘fraise’ betyder ‘jordbær’ på fransk, så lad lige være med at mobbe mig yderligere). 😉
 14. Opskriften på en banana split – done right!

Sådan!
Jeg ved ikke meget, men disse fjorten ting ved jeg dog. Så gå bare amok. 🙂